12,5 jarig jubileum

 

Op 01-03-2021 was het alweer 12,5 jaar geleden dat ik mijn praktijk startte voor massage- en reikibehandelingen.

Deze dag stond ik vooral stil bij wat het me tot nu toe gebracht heeft. In die 12,5 jaar zijn er verschillende periodes geweest dat ik mijn praktijk tijdelijk heb moeten sluiten. Zo ook vorig jaar en de eerste 2 maanden van dit jaar. Gelukkig ben ik geen kostwinner maar uiteraard heeft dit ook voor ons financiële gevolgen gehad.  Ontzettend trots ben ik maar ook bijzonder dankbaar voor al die jaren dat ik iets moois heb opgebouwd. Mede door jullie lieve cliënten heb ik dit bereikt.

Natuurlijk was 2020 én zal dit jaar ook nog voor vele mensen een bewogen jaar zijn. Niet alleen vallen mensen om wegens financiële problemen maar ook door lichamelijke en psychische klachten.


Zelf ben ik me het afgelopen jaar ook af en toe tegen gekomen. In die zin, wat lichamelijke klachten, meer gaan voelen wat ik zelf wil en dat ook gaan doen. Dat wil ik nu ook doorzetten, nadat ik 3 maart weer open mag.
De behandelingen, het contact met mijn cliënten in de praktijk geven mij daarnaast de voldoening die ik nodig heb.  Dat heb ik wel gemist.
Het blijft bijzonder dat ik mensen mag raken, bewust mag maken van hun gevoel, ontspanning kan creëren, inzichten mag geven en vooral ook diegene mag zijn die ze vertrouwen, delen wat hen bezigt houdt of waar ze last van hebben, waar ze tegenaan lopen. Ook komen er natuurlijk mensen die puur en alleen voor het losmaken van hun spieren komen en daar ook de ontspanning door ervaren. Fijn dat ik in ieders proces iets kan betekenen en eventueel ook handvatten mag geven voor de toekomst. Mooi vind ik dat steeds meer mensen hiervoor open staan en vooral keuzes maken voor zichzelf. Want daar zit natuurlijk ook je eigen kracht.

Ikzelf heb dus ook bewuste keuzes gemaakt voor de toekomst. Ga o.a. meer tijd voor mezelf inplannen en uiteraard dingen ondernemen die voor mij belangrijk zijn. Om zo ook mijn energie op peil te houden en jullie zoals jullie gewend zijn met heel veel liefde wil blijven ontvangen in de praktijk.   

Blijf lief voor elkaar, maak keuzes voor jezelf waar je achter staat.
Respecteer elkaar en blijf gezond.

Ik hoop jou ook weer te mogen ontmoeten voor massage / reiki behandelingen in de praktijk of op de externe locatie voor de reiki bijeenkomst of sound journey.

 

Even aandacht voor jezelf!


Liefs Hella x