Vriendinnen arrangement

 

Bent u al cliënt van Praktijk KI-MA en denkt ik wil Hella in deze periode graag thuis laten komen voor behandelingen neem dan contact met me op over de mogelijkheden. Ik ga dan bekijken of ik iets voor u kan betekenen. Uiteraard gaat alles in goed overleg en in een veilige setting. Momenteel zijn er andere regels i.v.m. de RI.V.M. maatregelen. 

Ik ben in het bezit van een inklapbare massagetafel. 
Mijn voorkeur, om de behandelingen op locatie te geven, gaat uit naar de massagetafel. Het voordeel van een tafelmassage is dat ik u liggend volledig tot ontspanning kan brengen.
Tevens kan ik bij behoefte reikibehandelingen geven. 
Ook ben ik in bezit van een ergonomische stoel, fijn voor iemand die zwanger is, een borstoperatie heeft gehad of om welke reden niet gemakkelijk op de buik kan liggen. ( niet op de kleding) 

Veel mensen zijn nu meer op zichzelf, toch meer in hun isolement, of werken thuis, of hebben minder contact met.....


Misschien is dít dan toch een optie om even een paar uurtjes op veilige afstand een leuk samenzijn te creëren. Een perfect moment om heerlijk bij te kletsen en te genieten van een massage- of reikibehandeling.

 

*Arrangementen, tekst hieronder, kunnen in deze periode alleen doorgang vinden in goed overleg met veilige omstandigheden. 

Mijn vriendinnen arrangement op locatie is dan voor u nu echt de oplossing om weer eens af te spreken en wel op een heerlijke aparte en ontspannen manier bij iemand thuis. Weer eens iets anders dan bijvoorbeeld een tupperware of sieradenparty.

 

Natuurlijk zijn er ook meerdere mogelijkheden, zoals een arrangement met moeder en dochter(s), collega’s, buren of mede sporters of een gezellige vriendinnen – of vrijgezellenmiddag of avond.

 

Wilt u een relax -/verwenarrangement, schoonheidsbehandeling, pedicure of een andere combinatie met iets creatiefs of iets lekkers? Even lekker bijpraten en ondertussen genieten van een lunch, high tea, high wine met tapasgerechtjes of gewoon gezellig samenzijn. 

Natuurlijk zijn er ook meerdere mogelijkheden, zoals een arrangement met moeder en dochter(s), collega’s, buren of mede sporters of een gezellige vriendinnen – of vrijgezellenmiddag of avond.

 

Vraag naar de mogelijkheden en laat uw budget weten, dan kan ik gaan kijken wat ik voor u kan betekenen en of uw wensen voor mij te realiseren zijn.

 

Samen in de praktijk:
* dit wordt georganiseerd voor 2-3 personen. 
Koffie, thee en water zijn inbegrepen. 

* massage van 20 minuten ***€ 30,00***
* massage van 30 minuten ***€ 35,00***
* combi 1 – 50 min.) 30 min. deelmassage én 20 min. gezicht/hoofdmassage *** € 60,00 ***
* 
combi 2 – 50 min.) 20 min. gezicht/hoofdmassage én 30 min. reiki *** € 60,00 ***

Voorafgaand aan een afspraak op locatie, moet er altijd een kennismaking of afspraak in mijn praktijk hebben plaatsgevonden. 

In verband met de R.I.V.M. maatregelen zal dit altijd in overleg gaan betreffende het aantal personen, wanneer dit uiteraard is toegestaan. 


Keuze behandelingen op locatie*, prijzen KI-MA p.p.: 

* combi 1 – 50 min.) 30 min. deelmassage én 20 min. gezicht/hoofdmassage *** € 70,00 ***
* 
combi 2 – 50 min.) 20 min. gezicht/hoofdmassage én 30 min. reiki *** € 70,00 ***
* combi 3 - 50 min.) 20 min. massage en 20 in. reiki ***€ 65,00***

 

*Binnen een straal van 15 km.
 
Vraag gerust naar de mogelijkheden. 
* Bij 5 of 6 personen is de keuze v.d. behandeling in overleg. Graag in onderstaand blok p.p. naam én behandeling aangeven en eventuele voorkeur dag(en). (zie openingstijden) Misschien ook fijn mocht u meerdere activiteiten wensen om uw budget, inclusief mijn behandeling, aan te geven.