Vriendinnen arrangement

In tijden van drukte, studie, werk, gezin, dagen die voorbij vliegen, sluipt het er wel eens in dat u contacten hebt verwaarloosd. Vaak ontbreekt het eenieder aan tijd. Een perfect moment om heerlijk bij te kletsen en te genieten van een massage- of reikibehandeling.

Mijn vriendinnen arrangementen op locatie zijn voor u dan echt de oplossing om weer eens af te spreken en wel op een heerlijke aparte en ontspannen manier bij iemand thuis. Weer eens iets anders dan bijvoorbeeld een tupperware of sieradenparty.

Heerlijk toch, even ontspannen en om de beurt genieten van een heerlijke massage- of reikibehandeling.

Wilt u een relax -/verwenarrangement, schoonheidsbehandeling, pedicure of een andere combinatie met iets creatiefs of iets lekkers? Even lekker bijpraten en ondertussen genieten van een lunch, high tea, high wine met tapasgerechtjes of gewoon gezellig samenzijn.

Wilt u ook graag een vriendinnen arrangement organiseren vul dan het formulier in. Natuurlijk zijn er ook meerdere mogelijkheden, zoals een arrangement met moeder en dochter(s), collega’s, buren of mede sporters of een gezellige vriendinnen – of vrijgezellenmiddag of avond.

Vraag naar de mogelijkheden en laat uw budget weten, dan kan ik gaan kijken wat ik voor u kan betekenen en of uw wensen voor mij te realiseren zijn.

Samen in de praktijk:
* dit wordt georganiseerd voor 2-3 personen. 
Koffie, thee en water zijn inbegrepen. 

* massage van 20 minuten ***€ 25,00***
* massage van 30 minuten ***€ 30,00***
* combi 1 – 50 min.) 30 min. deelmassage én 20 min. gezicht/hoofdmassage *** € 50,00 ***
* 
combi 2 – 50 min.) 20 min. gezicht/hoofdmassage én 30 min. reiki *** € 50,00 ***

 

Op locatie vanaf 4 personen, bij meerdere activiteiten mogelijkheid tot max 6 personen. 

Keuze behandelingen op locatie, prijzen KI-MA p.p.: 

* massage van 20 minuten ***€ 30,00***
* massage van 30 minuten ***€ 35,00***
* combi 1 – 50 min.) 30 min. deelmassage én 20 min. gezicht/hoofdmassage *** € 55,00 ***
* 
combi 2 – 50 min.) 20 min. gezicht/hoofdmassage én 30 min. reiki *** € 55,00 ***


Graag in onderstaand blok p.p. naam én behandeling aangeven en eventuele voorkeur dag(en). (zie openingstijden) Misschien ook fijn mocht u meerdere activiteiten wensen om uw budget, inclusief mijn behandeling, aan te geven.