Nieuws Praktijk KI-MA


Nieuwe uitdaging vanaf juli 2021


Zoals jullie weten ben ik altijd in beweging.
Belangrijk vind ik het om me met volle overgave in te zetten voor de dingen waar ik voor sta.

Soms vragen mijn cliënten door wie word jij behandeld? Daar ben ik vorig jaar toch maar eens mee aan de slag gegaan. Mijn slogan is namelijk, even aandacht voor jezelf!

Al enige tijd was ik aan het onderzoeken wat kan ik nou voor mezelf gaan doen.
Wat gaat het mij als mens brengen/geven en wat kan eventueel als toegevoegde waarde zijn voor de behandelingen in de praktijk. Het moest iets zijn met voelen en ontspanning creëren.


Zo had ik me aangemeld voor een soundjourney  en een basiscursus werken met klankschalen en heb deze afgerond.  

De soundjourney was ontzettend gaaf. Je wordt meegenomen door de muziek en instrumenten, lekker liggend op een matras.  Een prachtige reis. Dit is wat ik in de toekomst ook wil gaan doen.
De klankschalen, oceandrum, koshi en sjamanendrum gebruik ik momenteel al in de praktijk voor de cliënten die hiervoor open staan.

Tevens heb ik in het verleden in de praktijk, met de cliënten die bij mij een reiki - inwijding hebben ondergaan, reiki bijeenkomsten gehouden. Dit is wat ik nu ook weer ga oppakken.
Mensen bij elkaar brengen, ervaringen delen, behandelingen geven, energie uitwisselen. Dit wil ik dus beide in groepsverband gaan doen.

Zoals vele mensen weten heeft Sylvie mijn oudste dochter ook haar eigen meditatie praktijk en edelstenen webshop, Gaia Meditation and Stones.
En is bezig met een opleiding ademcoach en werkt ook vanuit haar hart.  

Zo zijn we op zoek gegaan naar een mooie ruimte, waar Sylvie vooral haar praktijk verder kan gaan uitbreiden en met vrouwencirkels kan gaan werken en waar ik dus ook in groepsverband nieuwe uitdagingen aanga.

Deze mooie ruimte hebben we gevonden, in de Gasthuisstraat 102 te Helmond, en daar zullen we hoogstwaarschijnlijk per 1 juli gaan starten. Dat vergt natuurlijk nog de nodige voorbereidingen, maar we hebben er beide ontzettend veel zin in. Hopelijk mogen wij jou daar ook ontmoeten. 

Heeft u interesse om onze ruimte te huren kunt u altijd contact met Sylvie of mij opnemen en kijken wij of er mogelijkheden zijn. 

In september gaat in onze ruimte Lisette van der Meulen van Horrik van Liya - Body, Mind & Yoga  starten, op de woensdagavond,  met Body, Mind & Balance en Hatha Yoga lessen. 

Wil je op de hoogte blijven meld je aan voor de nieuwsbrief, bekijk onze website, volg onze facebook pagina en volg ons op Instagram.

 

Mijn massage- en reikibehandelingen vinden uiteraard nog steeds in de praktijk op de Makreelstraat plaats.

Liefs Hella

12,5 Jarig jubileum

Nieuwsbrief aanmelden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Weetjes

Voor afspraken/vragen mag u mij gerust contacten.
Mijn voorkeur gaat uit naar een contactmoment overdag en via een whatsapp bericht of e-mail. 
U ontvangt binnen 24 uur een reactie, uitgezonderd vakantie periodes en weekenden.
Geef mij ook even de ruimte om pas te reageren wanneer ik zelf in de gelegenheid ben. 

Graag voor het maken van een afspraak, of een al geplande afspraak, deze vragenlijst doornemen. Heeft u een van deze vragen met ja beantwoord, dan graag tijdig uw afspraak verzetten. Na 14 dagen plan ik u graag opnieuw in. 

Gaia Meditation and Stones

Heeft u behoefte aan meditatie of interesse in edelstenen, neem eens een kijkje op de website van mijn dochter Sylvie , Gaia Meditation and Stones.Actie zorgmedewerkers

Actie om onze zorgverleners in het zonnetje te zetten! Een hart onder de riem te steken!
Meld hier iemand aan waarvan jij denkt,  deze persoon heeft zich super ingezet tijdens deze Corona periode en  verdiend een gratis behandeling! 
Er zijn al meerdere aanmeldingen, de actie vindt plaats op 1 + 2 september 2021. Vol is vol!