Meerdaagse retreat 

 

Ben jij toe aan innerlijke rust? Wil jij meer naar je innerlijk  luisteren? Nee durven zeggen en jou zielsmissie of pad willen volgen? Er even tussenuit, even aandacht voor jezelf. Met een groep vrouwen een reis maken waar je mooie inzichten kunt krijgen, er mooie workshops zullen plaatsvinden maar ook rustmomenten zijn. En natuurlijk ook heel belangrijk de gezelligheid met elkaar. Je zult tijdens de meerdaagse retreat tot jezelf komen en zien hoe waardevol deze reis voor jouw toekomst gaat zijn. 


Dan is een 3 - 5 of 6 daags retreat zeker wat voor jou! Het is een cadeau aan jezelf. 

In juni 2023 verzorgde ik mijn eerste retreat in Alhaurin el Grande Spanje. In twee dagen was het volgeboekt. Met 7 dames die zich aangemeld hadden ging ik naar de B&B Finca Rayo del Sol. Christel en Peer hebben een top locatie en we zijn die 5 dagen helemaal in de watten gelegd!  Volgend jaar mei ga ik er weer naar toe. 

Ik vind het heerlijk om te doen! Organiseren, regelen, plannen en verbinden.
Aangezien de retreat in juni heel snel vol zat en er vraag was om in oktober nog een retreat te plannen, heb ik gelijk doorgepakt. Deze was ook heel snel volgeboekt. Deze groep zat ook snel vol geboekt en gaan er in oktober nog 14 dames met mij mee.

Tevens wil ik voor diegene die niet naar het buitenland willen en wel graag een retreat willen bijwonen een 3 daags  weekend retreat aanbieden. Ik heb 2 datums gereserveerd, in De Sigaren Fabriek in Valkenswaard, en bij minimaal 4 aanmeldingen gaat het retreat daar door. 
De eerste aanmeldingen zijn al binnen. 

Mijn intentie is natuurlijk altijd om iedereen die meegaat een fijn retreat te bezorgen. Er wordt een programma gemaakt en er zullen ook rustmomenten gecreëerd worden. 

We starten iedere morgen met een meditatie  en gaan daarna gezamenlijk ontbijten. 
Dan wordt het programma doorgenomen. Tijdens de retreat mag je verder nog genieten van soundhealing, reiki, massage, mantra's zingen, creatieve workshops en het is ook mogelijk dat er eventuele andere workshops van lieve mensen binnen mijn netwerk plaatsvinden.

Ik heb een dia voorstelling gemaakt zodat je een sfeerbeeld hebt van de retreat in juni. 

Ik ga dit natuurlijk vaker doen! Dus mocht je interesse hebben stuur je me gerust een bericht of houd mijn website, facebook of instagram in de gaten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook.