Retreat Spanje Mei 2024

 

Ben jij eraan toe om even uit de dagelijkse sleur te stappen en weer even terug te komen bij jezelf?  In zachtheid begeleid worden naar jouw innerlijke kracht, zelfliefde, het verkrijgen van inzichten en weer heerlijk opladen. 
We starten iedere dag met een meditatie, daarna volgen we een programma met mooie workshops waaronder o.a. soundhealing, reikihealing en creatieve workshops. 
Natuurlijk zijn er tussendoor ook rustmomenten, zodat je kunt genieten van de omgeving of lekker aan het zwembad kunt gaan liggen, tijd voor jezelf kunt nemen. Tevens zullen we ook een bezoek brengen aan een stadje en gaan we een keer gezellig naar het strand met eventuele shop mogelijkheden.
Tijdens dit retreat wordt de innerlijke mens verwend door de gastvrouw Christel en gastheer Peer van Finca Rayo Del Sol in Alhaurin el Grande in Spanje. 

Dit retreat is voor iedereen die op zoek is naar healing en persoonlijke groei. 
Even aandacht voor jezelf! 

Onderaan de site staat een filmpje van het retreat in juni 2023 en van enkele deelnemers een review. 

Leuk als jij het waard vindt om mee te gaan! 

RETREAT "EVEN AANDACHT VOOR JEZELF" SPANJE

 

Wil jij met een groepje gelijkgestemden mee naar Spanje afreizen.

Van 5 t/m 10 mei, 6 dagen.

Naar Finca Rayo Del Sol, Alhaurin el Grande Spanje.

Gun jij jezelf 6 dgn in een fijne flow, gezellig met andere deelnemers die met dezelfde intentie aanwezig zijn? Meld je dan aan! 

Er is in het totaal plaats voor 7 personen.

Delen van een 2 persoons kamer.

Investering in jezelf: € 1250,00*

* Er is een mogelijkheid om een aanbetaling te doen van € 350,00 zodat je plekje gereserveerd is en het resterende bedrag,  in overleg met mij, in termijnen te betalen. 

Genieten van de zon, de natuur, het zwembad, het strand, de deelnemers die mee gaan en er samen een fijne tijd van maken.  
Vrij zijn van verplichtingen thuis, mooie workshops en tijd nemen voor verstillingsmomenten.

Even aandacht voor jezelf!

Wat kun je verwachten:

Ochtend meditatie
Reiki
Soundhealing
Kaartendek
Wandeling
Strand
Stad bezoeken
Geheel verzorgd
Rust
Balans
Inzichten
Gezelligheid

 

Zou jij jezelf dit gunnen dan hoop ik dat je gaat reageren.

Vraag gerust naar mijn intenties als je serieus interesse hebt, contact me dan via een privé bericht op social media of vul even het contact formulier in op de website.

Boek via je werkgever! 
Wist je dat veel werkgevers tegenwoordig graag willen bijdragen aan de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun werknemers? Informeer bij jouw werkgever naar eventuele mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten. Veel bedrijven hebben n.l. een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.


Vervoer naar het vliegveld is op eigen gelegenheid, in overleg doen we carpoolen. (Dit heb ik eerder ook gezamenlijk geregeld met alle deelnemers.) 

Liefs Hella