Sound journey

 

De sound journey is een hele mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Eigenlijk is het ook een vorm van mediteren maar dan met klanken en geluid. Een sound journey wordt ook wel een soundhealing, soundmeditatie, ligconcert of klankreis genoemd. Allemaal verschillende benamingen voor een zachte maar bijzondere ervaring voor lichaam en geest. Je luistert naar de harmonieuze muziek, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere instrumenten. Deze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Kom (opnieuw) in contact met je gevoel, kom thuis bij jezelf of kom gewoon heerlijk ontspannen.

 

Een sound journey helpt je de stilte in jezelf te vinden. Door de klanken kom je tot een diepe kalmte in jezelf. Dit is wat ik jullie graag wil laten ervaren. Ieder lichaam bestaat uit een eigen energie. Door trillingen kan deze energie in beweging worden gebracht. Je dient je hiervoor wel aan te melden en gelijk de betaling te voldoen. Je hoeft helemaal niets mee te nemen.  Gewoon lekker komen genieten. 

 

Inschrijven voor een Soundjourney/ Soundhealing Special:

* Individueel 
* Met je partner
* Met vrienden
* Met collega's
* Met je gezin
* Met je familie
* Met je sportvrienden
* Als teamuitje te boeken
* Tijdens een vitaliteitsdag  
* Tijdens een managementdag
* Een babyshower
* Ander idee meld het me :) 


Tevens kun je met je geliefde ❤️ de soundhealing special boeken of met iemand waar je een speciale band mee hebt. 

De soundhealing special is een privé sessie voor 2 personen. De totale sessie duurt 120 minuten waarvan de soundjourney ± 75 minuten duurt. Langer dus dan de bij de groep soundjourney. Teven worden tijdens deze soundhealing  verschillende klankschalen bij en op het lichaam geplaatst, werk ik met energie en pas ik reiki toe.
De soundhealing special is uit te breiden naar 4 personen. Quality time voor en mét elkaar! 

Tevens kan met een half dagretreat of heel dagretreat bespreken. Eventueel met Osho meditatie of nader te bepalen activiteit. 

Heb je een vraag meld dit dan bij opmerkingen. Heb je zelf een groep bij elkaar, van 5 personen of 10 personen, maak dan gebruik van de betreffende klankkaart daar heb ik een speciale aanbieding voor gemaakt. 

Mocht u een groepje bij elkaar hebben en met dit groepje een privé sessie willen boeken, kijk dan bij de Soundhealing Special, vraag me dan ook gerust naar de mogelijkheden, . 

 
Je kunt mij eventueel ook benaderen om een combi te maken, te denken aan de sound journey mét een meditatie sessie, ademwerk gegeven door mijn dochter Sylvie van Gaia Meditation and Stones of andere activiteiten die ik nog in gedachten heb. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Wil je graag een individuele sound journey sessie, deze is ook te boeken in de praktijk. 
Afspraak van 80 min. waarvan 60 min. de Sound Journey. 


Leuk als ik jou mag ontmoeten. 

Liefs Hella 

Contact formulier voor bedrijven/organisaties: 


Ingeschreven bij de k.v.k.  voor workshops en (individuele) cursussen gericht met het omgaan van stress, gericht op de persoonlijke ontplooiing, ontspanningstechnieken, bewustwording, massage en reiki.