Sound journey

 

De sound journey is een hele mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Eigenlijk is het ook een vorm van mediteren maar dan met klanken en geluid. Een sound journey wordt ook wel een soundbath, soundhealing, soundmeditatie, ligconcert of klankreis genoemd. Allemaal verschillende benamingen voor een zachte maar bijzondere ervaring voor lichaam en geest. Je luistert naar de harmonieuze muziek, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere instrumenten. Deze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Kom (opnieuw) in contact met je gevoel, kom thuis bij jezelf of gewoon heerlijk ontspannen.

Een sound journey helpt je de stilte in jezelf te vinden. Door de klanken kom je tot een diepe kalmte in jezelf. Dit is wat ik jullie graag wil laten ervaren. 

 

Je dient je hiervoor wel aan te melden en gelijk de betaling te voldoen.
Je hoeft helemaal niets mee te nemen. 
Gewoon lekker komen genieten. 

Hoe gaat zo'n klankreis in zijn werk: 

 • Bij binnenkomst doen we de schoenen uit en neem je plaats op een van de matrassen. 
 • Bij aanvang begin ik met een korte inleiding en doen een korte afstemming. 
 • Daarna stellen we elkaar even voor en vraag ik je om een bepaalde intentie te formuleren waarmee je de klankreis wilt ingaan. Wat ook je intentie is: het allerbelangrijkste is dat je je ontspant en openstelt voor een douche van pure klanken.
 • Vervolgens begint de eigenlijke klankreis, een onderdompeling in klank en trilling, terwijl je rustig op je matje ligt, ogen gesloten. In de klankreis gebruik ik allerlei instrumenten (zoals klankschalen, sjamanen drum, ocean drum, rainstick, ratels, koshi) in combinatie met mooie muziek. De instrumenten worden bespeeld rond en over je heen terwijl je ligt. Zo kan je de fysieke vibraties van de instrumenten beter voelen.
 • Het geluid wordt subtiel en constant gehouden, zodat je je fysieke lichaam kan ontstijgen. Je geest of ziel is dan vrij om te reizen, vandaar de naam sound journey / klankreis.
 • Er zijn geen garanties dat je van alle klanken houdt, maar elke klank waar je je tegen verzet of niet mooi vindt, is bijna zeker een klank die een blokkade op fysiek, etherisch, emotioneel of spiritueel vlak verwijdert of identificeert.
 • Mocht je in slaap vallen, wat kan gebeuren, blijft de klank even effectief, direct werkend op het fysieke en etherische lichaam en het onderbewuste.
 • We ronden de sessie af met een grondingsoefening waarbij ik je schouders even vastpak en eventueel de voeten even vasthoud.
 • Dan mag je rustig aan terugkomen.....
 • Krijg je de gelegenheid te delen hoe je het hebt ervaren.
 • Sluiten af met water/thee en iets lekkers.

 

Interesse gewekt?  Kijk in de agenda voor de datums, een mooi cadeau voor jezelf!
Wil je vaker deelnemen aan een sound journey dan kan je met korting de Klankkaart kopen. 
De Klankkaart 5 x deelname . (Deze is persoonsgebonden)

 

 

Voor de Sound Journey kan men zich individueel inschrijven maar is uiteraard ook te boeken met uw familie, vrienden, collega's, medewerkers binnen uw bedrijf. Ontzettend leuk als teamuitje, een kaderdag of in het kader van vitaliteit. Tevens mogen zorginstellingen mij benaderen als men denkt dit zou voor de bewoners op locatie ook leuk zijn. 

Heb je zelf een groep bij elkaar, van 5 personen of 10 personen, maak dan gebruik van de betreffende klankkaart daar heb ik een speciale aanbieding voor gemaakt. De 5 personen komen heerlijk ontspannen tijdens een groep sound journey eventueel, als er die dag aanmeldingen zijn, met anderen die zich ook aangemeld hebben. 

Mocht u een groepje bij elkaar hebben en met dit groepje een privé sessie willen boeken vraag me dan eerst naar de mogelijkheden. 

 U kunt mij eventueel ook benaderen om een combi te maken, te denken aan de sound journey mét een meditatie sessie, ademwerk gegeven door mijn dochter Sylvie van Gaia Meditation and Stones of andere activiteiten die ik nog in gedachten heb.


Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Tevens organiseren Sylvie en ik samen Kind & Ouder Mindfulness, aanmelden kan via de agenda.

Wil je graag een individuele sound journey sessie, deze is ook te boeken in de praktijk. 
Afspraak van 80 min. waarvan 60 min. de Sound Journey. 


Leuk als ik jou mag ontmoeten. 

Liefs Hella 

Contact formulier voor bedrijven/organisaties: