Klankschalenmassage 

 

De tijd nemen om te ontspannen, te verbinden met onszelf en ons hart is zo belangrijk. Het geluid en de trillingen van de klankschalen is een fijne manier om vanuit rust en stilte te voelen wat er tijdens een klankschalen sessie gebeurt. 


De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Het menselijk lichaam bestaat voor zo’n 70% uit water en is mede daardoor prima in staat om een trilling over te nemen. Dit is precies waar het bij klankschalen om draait.

Ieder lichaam bestaat uit een eigen energie. Door trillingen kan deze energie in beweging worden gebracht.

Mogelijkheden:
- Klankschalenmassage 1 : 1 duur 45 minuten.  
- Traject op maat:

* Energetische 1 op 1 sessie
* minimaal 60 minuten
* Coaching  
* In overleg naar jou behoeften, zie het aanbod


Hoe verloopt een klankschaalmassage?

De klankschaalmassage wordt over de kleding heen gegeven. Het enige wat je hoeft uit te doen zijn schoenen en eventueel een riem of sieraden, die mogelijk teveel met de klankschalen kunnen gaan resoneren. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden. Als er behoefte aan is krijg je een deken of doek over je heen wat beschermend aanvoelt. De behandeling vindt zowel plaats aan de rug- als voorzijde. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen,  is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Een klankschaalmassage wordt  altijd specifiek op jou persoonlijk afgestemd.


Mijn andere instrumenten kunnen eventueel  ingezet worden tijdens de klankschalen sessie op maat. 

 

Wanneer de perfecte trilling eenmaal is ontstaan kan dit meerdere gunstige effecten hebben op het lichaam, zoals:

 

* Balans in het lichaam

* Een betere nachtrust

* Kalmte vanwege een geresette gedachte

* Ontspanning

* Verlicht emotionele stress

* Bevordert innerlijke rust 

* Creëert inzichten