Sound journeyVerken de wereld van muziek, geluiden en het zelf helende vermogen van je lichaam.


Je ligt, op een matje, luisterend naar harmonieuze muziek, rijke klanken van verschillende klankschalen en andere instrumenten.

Een soundjourney heeft als doel om te ontspannen, stress los te laten, contact te maken met je lichaam, het bewustzijn te vergroten en eventueel inzichten te krijgen.


Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Een lichaam dat uit balans is wordt weer in balans gebracht en versterkt het zelfhelend vermogen.

Geestelijke en lichamelijke ontspanning, voelen wat er gevoeld mag worden. Jouw proces van heling, verandering of persoonlijke groei.

Het lichaam bestaat voor ongeveer 70 procent uit water en ieder lichaam heeft een eigen energie. Door trillingen kan het water en deze energie in beweging worden gebracht. Eventuele blokkades die je onrustig maken of fysieke klachten geven, krijgen de mogelijkheid om los te komen.

Een soundjourney helpt je de stilte in jezelf te vinden. Door de muziek, geluiden en frequenties te ontvangen ervaar je een vorm van meditatie, word je meegenomen naar een bepaald moment of een bepaalde plaats of gebeurtenis.

Elk instrument heeft zijn eigen klank, frequentie en sfeer. De instrumenten zorgen voor ontspanning en geven de soundjourney een bijzondere dimensie.

De soundjourney is een mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen.
Het is een vorm van mediteren maar dan met klanken en geluid.

Juist als je denkt aan je gezondheid, je lekker in je lijf wilt zitten en energiek door het leven wilt gaan, zijn de momenten van rust belangrijk. Misschien wel het meest belangrijk.

Wat voor klacht(en) je ook ervaart, je lichaam kan door middel van deze speciale geluiden, klanken, een positief effect ervaren. Meer rust van binnen, meer rust in je lichaam, in je spijsvertering.


Tevens kun je met je geliefde ❤️ de soundhealing special boeken of met iemand waar je een speciale band mee hebt. 
De soundhealing special is een privé sessie voor 2 personen. De totale sessie duurt 120 minuten waarvan de soundjourney ± 75 minuten duurt. Tijdens deze soundhealing worden de klankschalen bij en op het lichaam geplaatst, werk ik met energie en pas ik reiki toe. Uit te breiden naar 4 personen. 

De soundjourney verzorg ik enkele keren per maand. Kijk hiervoor in mijn agenda.

Tarieven:
Losse soundjourney uit de agenda  € 35,00
Abonnement 1 x per maand – € 30,00 
Abonnement 2 x per maand – € 55,00 

Aanmelden abonnement

Tevens als Combi  te boeken: 2 x per maand deelnemen aan een soundjourney en/of reikihealing. 

Inschrijven voor een soundjourney/ soundhealing special:

* Individueel 
* Met je partner
* Met vrienden
* Met collega's
* Met je gezin
* Met je familie
* Met je sportvrienden
* Als teamuitje te boeken
* Tijdens een vitaliteit dag  
* Tijdens een management dag
* Een babyshower
* Ander idee meld het me :) 

Leuk als ik jou mag ontmoeten tijdens een soundjourney, dagretreat of dagretreat op maat.

Heb je een vraag meld dit dan bij opmerkingen. 

Lieve groet,
Hella van Kraaij

Praktijk KI-MA, Gasthuisstraat 102 , Helmond.

 

 
Heb je zelf een groep bij elkaar, van 5 personen of 10 personen, maak dan gebruik van de betreffende klankkaart daar heb ik een speciale aanbieding voor gemaakt. 

Mocht je een groepje bij elkaar hebben en met dit groepje een privé sessie willen boeken, dan kun je dit via de soundhealing special boeken, vraag me dan ook gerust naar de mogelijkheden. 

Voor een dagretreat op maat kijken we samen waar je voorkeur naar uit gaat. 

 

Je kunt mij eventueel ook benaderen om een combi te maken, te denken aan de sound journey mét een meditatie sessie, ademwerk gegeven door mijn dochter Sylvie van Gaia Meditation and Stones  als zij in Nederland is, of andere activiteiten die ik nog in gedachten heb. ( Pilates of Yoga bijv.)  Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Wil je graag een individuele energetische klankschalen sessie boeken kijk dan ook even in de agenda.  


Leuk als ik jou mag ontmoeten. 

Liefs Hella 

Contact formulier voor bedrijven/organisaties: 


Ingeschreven bij de k.v.k.  voor workshops en (individuele) cursussen gericht met het omgaan van stress, gericht op de persoonlijke ontplooiing, ontspanningstechnieken, bewustwording, massage en reiki.