Sound Journey voor bedrijven/organisaties

Sfeerimpressie 14-04-2022 Paasfeest medewerkers van SMO Helmond.

De Sound Journey van Praktijk KI-MA.

Leuk om als teamuitje te plannen of voor de bewoners van een zorginstelling.

Tijdens het paasfeest voor de medewerkers van SMO Helmond heb ik samen met mijn dochter Sylvie op 14 april 2022 drie sessies meditatie, ademwerk en soundjourney mogen geven. De sfeerimpressie ziet u in het filmpje hierboven. 

In juli 2021 ben ik benaderd om een pilot sound journey te geven bij N.A.H. De Vlinder van de Zorgboog in Bakel. 

Mooi dat er bijvoorbeeld in de zorgsector ook aandacht gegeven wordt aan relaxatie.
Bij verschillende zorginstellingen genieten de bewoners o.a. al van massage, yoga, mindfulness en ademwerk.

De sound journey is dan weer totaal iets anders, luisteren naar klanken en voelen wat de trillingen doen, maar het was wederzijds goed bevallen.  Er is zelfs iemand die doof is en de geluiden wel opvangt en voelt, hoe bijzonder. 


Vanaf oktober 2021 ga ik structureel 2 tot 3 keer per maand naar de  locatie N.A.H. de Vlinder van de Zorgboog in Bakel  om de sound journey te geven. Bijzonder leuk om te doen! 


Maar de soundjourney is dus ook super leuk om eens te ervaren met je team: Even aandacht voor je team.

De sound journey met eventueel een meditatie sessie of ademwerk van mijn dochter Sylvie van Gaia Meditation and Stones  of een andere activiteit die ik in gedachten heb.

Zelfs uit te breiden, met iets lekkers bijv. sandwich of tapas. Zodat het tijdens of gelijk na het werk kan plaatsvinden. Ideeën genoeg dus heeft u interesse en een mooi budget te besteden benader mij dan voor een leuke avond of dagdeel.

Lieve groet,
Hella van Kraaij

 
Ingeschreven bij de k.v.k.  voor workshops en (individuele) cursussen gericht met het omgaan van stress, gericht op de persoonlijke ontplooiing, ontspanningstechnieken, bewustwording, massage en reiki.