Massage |Reiki |Soundjourney


reiki massage soundjourney healing meditatie retreat ontspanning rust aandacht mediteren soundhealing energie ontspanningsmassage burn-out helmond Energiewerk opladen Heling balans Bewustwording retreat dagretreat meerdaags retreat mindfulness praktijk ki-ma Hella van Kraaij

 

Hoe ontspannen zijn de mensen in uw bedrijf of organisatie ?

Ik verzorg massage- en reikibehandelingen, workshops zoals o.a. de healing cirkel, soundjourney, meditatieve dans, mantra's zingen, meditaties. Tevens verzorg ik (individuele) reiki cursussen gericht met het omgaan van stress, gericht op de persoonlijke ontplooiing, ontspanningstechnieken en bewustwording.  

Een structurele inzet van mijn behandelingen óf workshops is een investering in uw personeel en bedrijf. Het levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden en motivatie van uw personeel, waardoor uw onderneming beter functioneert. Heeft u medewerkers binnen uw bedrijf die momenteel niet lekker in hun vel zitten, tegen een burn-out aan zitten of andere klachten hebben? Daar zou ik dan graag iets in willen betekenen. 

 

De voordelen en effecten van mijn (bedrijfs)massage / soundhealing/ workshop op locatie of in mijn praktijk:

– Regelmatig een tafelmassage ontvangen bevordert het welzijn en welbevinden van uw collega’s, medewerkers of bewoners.
– Lichamelijke en geestelijke ontspanning.
– Het is ontspannend, verfrissend en gezondheid bevorderend. En dat is merkbaar: de motivatie van uw medewerkers stijgt.
– Preventie van werk gerelateerde klachten.
– Betere concentratie.
– Verbetering van bloedcirculatie: herstel van spierweefsel, verhogen van energie, betere afvoer van afvalstoffen.
– Een betere lichaamshouding en werkhouding.
– Bedrijfsmassage kan leiden tot minder en korter ziekteverzuim.
– Het heeft voor de werkgever fiscale voordelen!

 

MINDER VERZUIM, NOG MEER WERKPLEZIER!!
Een zieke medewerker kost minimaal € 250 per dag.
Voor ± € 250 kan men  VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN ONDERGAAN VAN PRAKTIJK KI-MA. 


Aandacht, bewustwording en ontspanning dat is waar Praktijk KI-MA zich in onderscheidt.


Ook kunt u een medewerker, waar u van weet of denkt daar gaat het op dit moment niet zo goed mee, een behandeling bij mij laten ondergaan. Van daaruit kunt u kijken of de behandeling een positieve bijdrage levert aan de gezondheid van hem/haar en of u dit eventueel (tijdelijk) structureel wilt inplannen. 

U kunt voor uw collega's/ medewerkers de soundjourney reserveren of een workshop. Een half dagretreat of heel dagretreat bespreken. Ontzettend leuk als teamuitje of in het kader van vitaliteit of managementdag.

De soundjourney is ook te bespreken voor de bewoners in een zorginstelling.

Bent ú die leidinggevende die hier oren naar heeft? Neem dan contact met mij op! 

MINDER VERZUIM, NOG MEER WERKPLEZIER!!

Bij SMO Helmond verzorg ik, sinds juli 2022, regelmatig massage- en reikibehandelingen voor de bewoners. Tevens heeft in september 2022 de eerste groep bewoners mogen genieten van een soundjourney in mijn ruimte, deze worden ook structureel ingepland. 

 

Bij de Zorgboog, afdeling NAH De Vlinder in Bakel, heb ik als pilot in juli een soundjourney gegeven voor de bewoners met niet - aangeboren hersenletsel. Hun beschikken over relax fauteuils waar de bewoners totaal in kunnen ontspannen. Vanaf oktober 2021 verzorg ik daar structureel 2 á 3 keer per maand de soundjourney.
Tevens heb ik 1 dag gezichtsmassage met een vleugje reiki mogen geven. 
 
In juni én juli 2021 was ik ingehuurd voor een pilot van 4 dgn bij Ten Donkelaar Advies & Administratie en Financieel Fit Groep. Na deze pilot heb ik tot november 2021, twee dagen per maand, de medewerkers  voorzien van een reiki- of massagebehandeling.

In 2019 heb ik o.a. medewerkers van Savant Zorg in de praktijk mogen ontvangen i.v.m. vitaliteitsweken.
Zo geweldig om zorgmedewerkers even aandacht voor jezelf te laten ervaren. 

Na 4 pilots In-Office massage bij Coosto Eindhoven in 2019, had ik toezegging om 1 dag per kwartaal in 2020 mijn behandelingen uit te mogen voeren, wegens Corona niet door gegaan. Maar begin januari 2023 heb ik 2 dagen bij hun behandelingen mogen geven in het kader van de vitaliteit week. 

Ik ben in het bezit van een inklapbare massagetafel voor op locatie. Het voordeel van een tafelmassage is dat ik uw werknemers 20 - 30  minuten incl. intake en omkleden, liggend volledig tot ontspanning kan brengen. Tevens kan ik bij behoefte reikibehandelingen geven. Bij zorginstellingen is het eventueel prettig als er bijvoorbeeld voor de bewoners relax fauteuils zijn om daarin de gezichtsmassage of soundjourney te ontvangen.  

Tijdens het paasfeest voor de medewerkers van SMO Helmond heb ik samen met mijn dochter Sylvie op 14 april 2022 drie sessies meditatie, ademwerk en soundjourney mogen geven. De sfeerimpressie ziet u in het filmpje hieronder. 

Is uw interesse gewekt vult u dan a.u.b. het formulier in.

 Uiteraard heb ik ook cadeaubonnen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 
Leuk als kerstcadeau, voor een jubileum, verjaardag of secretaresse dag. 

reiki massage soundjourney healing meditatie retreat ontspanning rust aandacht mediteren soundhealing energie ontspanningsmassage burn-out helmond Energiewerk opladen Heling balans Bewustwording retreat dagretreat meerdaags retreat mindfulness praktijk ki-ma Hella van Kraaij


Info opvragen voor bedrijvenIngeschreven bij de k.v.k.  voor workshops en (individuele) cursussen gericht met het omgaan van stress, gericht op de persoonlijke ontplooiing, ontspanningstechnieken, bewustwording, massage en reiki.reiki massage soundjourney healing meditatie retreat ontspanning rust aandacht mediteren soundhealing energie ontspanningsmassage burn-out helmond Energiewerk opladen Heling balans Bewustwording retreat dagretreat meerdaags retreat mindfulness praktijk ki-ma Hella van Kraaij