SoundjourneyVerken de wereld van muziek, geluiden en het zelf helende vermogen van je lichaam.


Je ligt, op een matje, luisterend naar harmonieuze muziek, rijke klanken van verschillende klankschalen en andere instrumenten.


De soundhealing die de mogelijkheid biedt om blokkades in de vorm van diep in het lichaam opgeslagen spanning, stress en trauma los te laten, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen.
Het natuurlijke vermogen van het lichaam tot herstel brengt en je veerkracht wordt geactiveerd, je een andere relatie krijgt met jezelf en de wereld om je heen. 


Een soundjourney heeft als doel om te ontspannen, stress los te laten, contact te maken met je lichaam, het bewustzijn te vergroten en eventueel inzichten te krijgen.


Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Een lichaam dat uit balans is wordt weer in balans gebracht en versterkt het zelf helend vermogen.

Geestelijke en lichamelijke ontspanning, voelen wat er gevoeld mag worden. Jouw proces van heling, verandering of persoonlijke groei.

Het lichaam bestaat voor ongeveer 70 procent uit water en ieder lichaam heeft een eigen energie. Door trillingen kan het water en deze energie in beweging worden gebracht. Eventuele blokkades die je onrustig maken of fysieke klachten geven, krijgen de mogelijkheid om los te komen.

Een soundjourney helpt je de stilte in jezelf te vinden. Door de muziek, geluiden en frequenties te ontvangen ervaar je een vorm van meditatie, word je meegenomen naar een bepaald moment of een bepaalde plaats of gebeurtenis.

Elk instrument heeft zijn eigen klank, frequentie en sfeer. De instrumenten zorgen voor ontspanning en geven de soundjourney een bijzondere dimensie.

De soundjourney is een mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen.
Het is een vorm van mediteren maar dan met klanken en geluid.

Juist als je denkt aan je gezondheid, je lekker in je lijf wilt zitten en energiek door het leven wilt gaan, zijn de momenten van rust belangrijk. Misschien wel het meest belangrijk.

Wat voor klacht(en) je ook ervaart, je lichaam kan door middel van deze speciale geluiden, klanken, een positief effect ervaren. Meer rust van binnen, meer rust in je lichaam, in je spijsvertering.

 

Je kunt ook een abonnement nemen op de soundjourney deze zal 1:15 uur duren. Check de agenda. 


Je kunt met je geliefde ❤️ de soundhealing special boeken of met iemand waar je een speciale band mee hebt. 
De soundhealing special is een privé sessie voor 2 personen. De totale sessie duurt 120 minuten waarvan de soundjourney ± 75 minuten duurt. Tijdens deze soundhealing special worden de klankschalen bij en op het lichaam geplaatst, werk ik met energie en pas ik reiki toe. Uit te breiden naar 4 personen. 

De soundjourney is met groepen vanaf 6 personen te boeken en maximaal 13 personen in mijn ruimte.

Kosten € 35,00 p.p. 
Tijdsduur 75 minuten: waarvan 50 min. soundjourney. 

 

* Met vrienden
* Met collega's
* Met je gezin
* Met je familie
* Met je sportvrienden
* Als teamuitje te boeken
* Tijdens een vitaliteit dag  
* Tijdens een management dag
* Een babyshower
* Ander idee meld het me :) 

Leuk als ik jou met een groepje mag ontmoeten tijdens een soundjourney, healing cirkel, dagretreat of retreat op maat.

 

Ook als privé sessie te boeken: 

De Soundjourney: duur 75 min. ( 50 min. de soundjourney)  € 75,00.

De Healing Cirkel: Soundhealing mét Reiki, duur 75 min. ( 50 min. healing cirkel) € 85,00.

Wil jij een soundjourney op locatie? Kijk bij, voor bedrijven. 

Heb je een vraag meld dit dan bij opmerkingen. 

Lieve groet,
Hella van Kraaij

Praktijk KI-MA, Gasthuisstraat 102 , Helmond.

 
Contact formulier voor bedrijven/organisaties: Ingeschreven bij de k.v.k.  voor workshops en (individuele) cursussen gericht met het omgaan van stress, gericht op de persoonlijke ontplooiing, ontspanningstechnieken, bewustwording, massage en reiki.