Webshop


De artikelen in de webshop zijn leuk voor jezelf en leuk om als cadeau te geven.
Ook  bijzonder leuk is om iemand een workshop cadeau te geven. 
Kijk ook even op de Jouwvitaliteitscadeau, ik heb verschillende mensen uit mijn netwerk benaderd om via mijn website hun diensten aan te bieden.  

Een prachtige robuuste drinkfles met de edelsteen Roze Kwarts. De fles is gemaakt van dik glas en kan daarom goed tegen een stootje.

Het is de ideale fles om mee te nemen naar een soundjourney, dagretreat, yoga-, meditatie- of groepsles. De dop sluit goed zodat het niet gaat lekken. Het voordeel van het glas is dat het water langer lekker blijft dan in bijvoorbeeld een plastic flesje.

Bij 2 of meer korting

Himalaya zoutlamp

€ 17,50
Bij 2 of meer korting

Himalaya zoutlamp

€ 17,50

Deze prachtige Himalaya zoutlamp is een smaakvolle aanwinst voor in huis. Zodra de lamp aanstaat is het net alsof er een warm deken in de kamer wordt gelegd, welke direct een gevoel geeft van rust en ontspanning. Verwen jezelf, je partner of een vriend/vriendin met een mooi origineel cadeau, geschikt voor iedere ruimte.

Dat het een 100% natuurproduct is, maakt dat er geen 2 gelijke zoutlampen zijn.
Bestel je meerdere lampen tegelijkertijd dan zorg ik ervoor dat ze mooi bij elkaar passen.
De zoutlamp kan op afspraak worden opgehaald, met armatuur (E14 fitting), snoer (zwart) met schakelaar en (led) lampje (15 Watt).

Vanaf 2 stuks korting!

 

Koshi Water - Aqua

€ 42,00

Koshi Water - Aqua

€ 42,00

Koshi Windgong Kopen Water - Aqua.

 

Water is het symbool voor het in beweging zijn. De klank van de Koshi Windgong Water kabbelt, het stroomt. Met je ogen dicht is het makkelijk voor te stellen dat je op de oever van een rustig stromend riviertje zit.

Cadeau tip: De sterrenbeelden Vissen, Kreeft en Schorpioen zijn verbonden met het element Water en vinden over het algemeen het geluid van de Koshi Windgong Water erg mooi.

 

Koshi Vuur - Ignis

€ 42,00

Koshi Vuur - Ignis

€ 42,00

Koshi Windgong Kopen Vuur - Ignes.

 

Vuur is het symbool voor vrijheid. De klank van de Koshi Windgong Vuur maakt vrolijk en blij.

Cadeau tip: De sterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter zijn verbonden met het element vuur en vinden over het algemeen het geluid van de Koshi Windgong Vuur erg mooi.

 


Koshi Lucht - Aria

€ 42,00

Koshi Lucht - Aria

€ 42,00

Koshi Windgong Kopen Lucht - Aria.

 

Lucht is het symbool voor vrijheid. De klank van de Koshi Windgong Lucht is luchtig en sprankelend.

Cadeau tip: De sterrenbeelden Waterman, Tweeling en Weegschaal zijn verbonden met het element Lucht en vinden over het algemeen het geluid van de Koshi Windgong Lucht erg mooi.

De stemming van de Koshi Windgong Lucht is: A C E A B C E B

 


Koshi Aarde - Terra

€ 42,00

Koshi Aarde - Terra

€ 42,00

Koshi Windgong Kopen Aarde - Terra.

 

Aarde is het symbool voor rust en geborgen zijn. De klank van de Koshi Windgong Aarde brengt je in de rust en hier en nu.

Cadeau tip: De sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok zijn verbonden met het element Water en vinden over het algemeen het geluid van de Koshi Windgong Aarde erg mooi.

De stemming van de Koshi Windgong Aarde is: G C E F G C E G

 


Toco-Tholin 6ml.

€ 5,00

Toco-Tholin 6ml.

€ 5,00

Toco-Tholin is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliën, sinds 1926 bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden. Het goede oude huismiddel. Op de bijsluiter staat waar het allemaal voor te gebruiken is. 


  • Holy Smoke- Fijne natuurlijke wierook van Green Trea
  • Aantal: 10 stokjes
  • Brandtijd: ±45 min
  • Verpakt in een luxe doosje samen met smudge veertje
  • Milieu vriendelijk verpakt in karton en een papieren zakje

Ik gebruik deze altijd in de praktijk. De wierook heeft zijn heerlijke zoete aroma te danken aan de gele Nag Champa bloem van de tropische Champac boom. Nag Champa heeft een ontspannen, kalmerend en verlichtend effect. Hierdoor wordt hij veel gebruikt om ruimtes te zuiveren, bij diepe meditatie en ter verlichting van stress. De Nag Champa is van uitstekende kwaliteit waardoor één stokje wel tot een uur kan branden.

Doos grootverpakking goedkoper! 
12 pakjes - 180 gram € 18,00.

Let op! Past niet door de brievenbus dus wordt dan via de pakketdienst verstuurd. Voorkeur om het bij de praktijk op te halen op afspraak. 


Uitverkocht

Therme Lomi Lomi Massage Olie

€ 6,50
Uitverkocht

Therme Lomi Lomi Massage Olie

€ 6,50

Deze olie gebruik ik alleen voor de gezichtsmassage. 
De lomi lomi massage olie verzorgt de huid en maakt deze heerlijk zacht, je bruine teint wordt levendiger en stralender. 


De Frangipanibloesem zorgt voor een heerlijk bloemengeur in de Lomi Lomi wereldkuur. 

Kokosolie zorgt voor een goede hydratatie van de huid. Daarnaast beschermt het de huid tegen invloeden van buitenaf.


Chakra armband

€ 5,00

Chakra armband

€ 5,00

Deze chakra armband van splitsteentjes bestaat uit de volgende combinatie: Amethist, Granaat, Carneool, Citrien, Peridoot, Topaas en Ioliet.
Volgens het principe van de Aziatische monniken. Zij tellen hun gebeden aan de hand van de kralen en geloven in de kracht van iedere afzonderlijke steen. Edelstenen armbanden gedragen voor de speciale kracht. Naast de bijzondere werking van de stenen zijn de armbanden prachtige sieraden. Alle armbanden zijn elastisch en passen dus iedereen.

Bedankt voor je bestelling. Nadat de bestelling geplaatst is, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer het artikel niet voorradig is overleg ik met jou de levertijd. Ophalen kan op afspraak. Mocht je het toch via een pakketdienst willen ontvangen komen de kosten natuurlijk voor jou rekening. 

Algemene Voorwaarden

Verzend- en Retourbeleid