Reiki op afstand

 

 

 

Zit je niet lekker in je vel, heb je klachten of wil je graag wat extra energie ontvangen probeer dan eens een afstandsbehandeling.

Wat zijn de voordelen van een Reiki op afstand behandeling?

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat je geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als je door beperkingen niet in staat bent om te reizen.

 

Voor het geven van Reiki op afstand worden de afstandssymbolen gebruikt. De symbolen zijn: het afstand symbool, het kracht symbool en het mentale symbool. Het afstand symbool wordt gebruikt voor het sturen van Reiki op afstand. Reiki laat zich niet beïnvloeden door tijd of ruimte of afstand en stroomt daar waar nodig is. Het krachtsymbool geeft extra kracht en het mentale symbool wordt gebruikt voor het sturen van helende en liefdevolle energie op emotioneel en zielsniveau.

U kunt het formulier invullen en uw reden en klachten aangeven die u heeft. Ik stem op u af en werk als een doorgeefluik om Reiki energie te sturen.

Een Reiki afstandsbehandeling van ongeveer 30 minuten kost € 35,-.
Een Reiki afstandsbehandeling van ongeveer 45 minuten kost € 50,-.


Hoe gaat een Reiki behandeling op afstand?

Zodra je mij gemaild hebt mail ik je terug en plannen we in overleg de afstandsbehandeling in. Je mag mij dan ook een foto sturen, dan behandel ik je via de foto. Mocht je facebook hebben dan kun je eventueel mijn pagina liken en kan ik je daar eventueel opzoeken voor de foto, als je daar toestemming voor wilt geven kun je dit op het formulier invullen.

Je krijgt van mij een betaalverzoek en als deze is voldaan zal ik de reiki op afstand uitvoeren op het tijdstip dat we hebben besproken. Zo kun je op het afgesproken tijdstip lekker gaan zitten of liggen, daar waar jij je prettig bij voelt.

Na de behandeling verneem ik graag via de e-mail of whatsapp hoe je de behandeling hebt ervaren.

Reiki is een goede ondersteunende en aanvullende therapie die nooit de behandeling van een arts of (medisch)specialist mag vervangen.