Wie is Hella

Mijn naam is Hella van Kraaij, woonachtig in Helmond, getrouwd en we hebben twee dochters. 

Voor mensen iets willen betekenen loopt als een rode draad door mijn leven. Van jongs af aan kon ik al iets met mijn handen. Vroeger heb ik altijd veel gesport en van daaruit kwam ik in contact met masseurs en fysiotherapeuten, zo ben ik geïnteresseerd geraakt in massage. 
Sinds maart 2004 ben ik Reiki Master en in 2007 heb ik de klassieke massage opleiding afgerond. Naast mijn toenmalige kantoorbaan was het tijd voor iets nieuws.
Zo werd de praktijk naast het huis gebouwd en op 1 september 2008 ging praktijk KI-MA open.
Daarnaast heb ik, sinds 2021, 3 jaar een éxtra praktijkruimte gehuurd gehad waar ik workshops o.a. soundhealing, meditatie en dagretreats verzorgde. 
Dit heeft nu een andere vorm gekregen. 

In juni 2023 heb ik mijn eerste retreat met 7 dames naar Spanje verzorgd, in oktober gingen er 14 dames mee naar een andere locatie in Spanje.

En dan is er weer een nieuw jaar....2024.
Van 19 t/m 21 januari 2024 was mijn weekend retreat In de Sigarenfabriek te Valkenswaard. 
Elk jaar staan er 3, 5 of 6 daagse retreats geagendeerd. Deze staan onder de kop retreats en in de agenda.

Retreat Even Aandacht Voor Jezelf
Van 4 t/m 9 mei gaan we naar de B&B Finca Rayo Del Sol van Christel en Peer in Alhaurin el Grande Spanje.

Van 1 september t/m 6 september gaan we naar Villa Veni Vidi Vici in Lliber Spanje. 

In zachtheid naar binnenkeren met mooie intensieve workshops, waardevolle verbindingen maken, maar zeker ook gezelligheid en rustmomenten creëren. Ik krijg van alles wat ik mag doen zelf ook heel veel energie. En dat is wat ik dan ook graag overbreng, ik ''werk'' met plezier en vind gezelligheid en humor ook erg belangrijk.

Graag tot ziens. 
Lieve groet,
Hella 

reiki massage soundjourney healing meditatie retreat ontspanning rust aandacht mediteren soundhealing energie ontspanningsmassage burn-out helmond Energiewerk opladen Heling balans Bewustwording retreat dagretreat meerdaags retreat reiki Hella van Kraaij Praktijkkima