Agenda


Hieronder vindt u een overzicht van alle aankomende evenementen, reiki bijeenkomst en de sound journey
Deze worden uiteraard ook gedeeld op Instagram en Facebook

Een cadeautje... Even aandacht voor jezelf!

In juli ben ik gestart met het geven van de sound journey en het organiseren van de reiki bijeenkomsten in de Gasthuisstraat 102, Helmond.

* De sound journey is een hele mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Je luistert naar de harmonieuze muziek, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere instrumenten.

* De reiki bijeenkomst zal vooral gaan om de energie uitwisseling. Naast het behandelen met meerdere reiki beoefenaars tegelijkertijd bieden deze bijeenkomsten iedereen de gelegenheid om vragen te stellen en daar waar nodig begeleiding te krijgen over het beoefenen van reiki.

Leuk om jou te ontmoeten tijdens een van deze bijeenkomsten.

Tevens kunt u met uw familie, vereniging of vriendengroep de sound journey reserveren. Ook ontzettend leuk als teamuitje of in het kader van vitaliteit binnen uw bedrijf. 

U kunt mij eventueel ook benaderen om een combi te maken, te denken aan de sound journey mét een meditatie sessie, ademwerk gegeven door Sylvie van Gaia meditation and stones of andere activiteit die ik nog in gedachten heb.

 

Liefs Hella