Agenda


Hieronder vind je een overzicht van alle aankomende ontspanningsmomenten. 
Deze worden uiteraard ook gedeeld op Instagram en Facebook

Een cadeautje... Even aandacht voor jezelf!

De workshops vinden plaats op mijn locatie aan de Gasthuisstraat 102, Helmond.

* De sound journey en soundhealing special zijn een hele mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Je luistert naar de harmonieuze muziek, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere instrumenten.

* De Reiki bijeenkomst zal vooral gaan om de energie uitwisseling. Naast het behandelen met meerdere reiki beoefenaars tegelijkertijd bieden deze bijeenkomsten iedereen de gelegenheid om vragen te stellen en daar waar nodig begeleiding te krijgen over het beoefenen van reiki. Deze avond is tevens toegankelijk als je interesse hebt in de Reiki energie en om te voelen of Reiki wellicht iets voor jou is.

Tevens heb ik voortaan abonnementen voor de sound journey en/of Reiki healing. 

* Kind & Ouder Mindfulness door middel van een korte geleide meditatie, ademhalingsoefeningen, heerlijk liggend luisteren naar muziek en mooie instrumenten, de sound journey.  Waarna alles los geschud mag worden bij intuïtieve dans.

* Dagretreat een hele dag voor jezelf. Kom je samen met gelijkgestemden en deelt en verbindt met elkaar, tijdens een energetische dag. Een dag met leuke activiteiten, volledig verzorgt, een gezellig samen zijn. 

Tevens kun je met je familie, vereniging of vriendengroep de sound journey reserveren. Ook ontzettend leuk als teamuitje of in het kader van vitaliteit binnen uw bedrijf. 

Je kunt mij eventueel ook benaderen om een combi te maken of  kies een relax moment,  te denken aan een massage- en reiki behandeling of de sound journey mét sauna mogelijkheden, eventuele lunch, hapjes.


Uit te breiden mét een meditatie sessie of ademwerk gegeven door mijn dochter Sylvie van Gaia meditation and stones, als ze in Nederland is. Binnen mijn netwerk zijn er ook verschillende mooie combinaties mogelijk in overleg. (o.a. Pilates of Yoga).


Bij het bestellen van een workshop of dagretreat geef je uiteraard ophalen op locatie aan. 


Leuk om jou te ontmoeten tijdens een van deze ontspanningsbijeenkomsten.

L
iefs Hella


Agenda WorkshopsKlankkaarten 


Relax momenten