Agenda


Hieronder vind je een overzicht van alle aankomende ontspanningsmomenten. 
Deze worden uiteraard ook gedeeld op Instagram en Facebook

Een cadeautje... Even aandacht voor jezelf!

De bijeenkomsten vinden plaats op onze locatie aan de Gasthuisstraat 102, Helmond.

* De sound journey is een hele mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Je luistert naar de harmonieuze muziek, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere instrumenten.

* De reiki bijeenkomst zal vooral gaan om de energie uitwisseling. Naast het behandelen met meerdere reiki beoefenaars tegelijkertijd bieden deze bijeenkomsten iedereen de gelegenheid om vragen te stellen en daar waar nodig begeleiding te krijgen over het beoefenen van reiki.

* Kind & Ouder Mindfulness door middel van een korte geleide meditatie, ademhalingsoefeningen, heerlijk liggend luisteren naar muziek en mooie instrumenten, de sound journey.  Waarna alles los geschud mag worden bij intuïtieve dans.

Leuk om jou te ontmoeten tijdens een van deze ontspanningsbijeenkomsten.

Tevens kun je met je familie, vereniging of vriendengroep de sound journey reserveren. Ook ontzettend leuk als teamuitje of in het kader van vitaliteit binnen uw bedrijf. 

Je kunt mij eventueel ook benaderen om een combi te maken of  kies een relax moment,  te denken aan een massage- en reiki behandeling of de sound journey mét sauna mogelijkheden, eventuele lunch.

Uit te breiden mét een meditatie sessie of ademwerk gegeven door mijn dochter Sylvie van Gaia meditation and stones vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Liefs Hella


Agenda WorkshopsKlankkaarten 


Relax momenten