Reiki inwijdingAls je ten eerste voor jezelf met reiki aan de slag wilt en daarna eventueel ook andere mensen wilt gaan behandelen dan is jou intentie goed!

Iedereen kan reiki leren. Het vereist geen speciale vaardigheden, eigenschappen of verstandelijk vermogen. Als je reiki eenmaal beheerst, kun je op elke moment je handen op jezelf of iemand anders leggen om de pijn te verlichten of om te ontspannen. Bij een reiki inwijding worden je kanalen geopend zodat jezelf weer een doorgeefluik wordt.

Er zijn drie inwijding niveaus: Reiki I, II en III.


De inwijdingen doe ik pas nadat je eerst minimaal een keer bij me bent geweest voor een reiki behandeling. Ik vind namelijk dat je een goed gevoel moet hebben bij de master die je inwijdt en dat kun je alleen maar weten als je een reikibehandeling hebt ondergaan. Het geven van theorie beperk ik tot een minimum. Het ervaren van reiki en bepalen wat reiki voor jou is, staat centraal.

Ik werk vanuit het boek ” De Kern van Reiki ” van Diane Stein en verwacht dan ook dat je dit boek, over de inwijding die je dan wilt ondergaan, op dat moment gelezen hebt.
De kosten zijn dus eerst een reikibehandeling, daarna kijken we voor een eventuele reiki 1 inwijding.
De inwijding is wederom een reiki behandeling, natuurlijk is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en daarna volgt de inwijding.

 

Reiki I

In reiki I heelt de inwijding zelf op het fysieke niveau ziekten bij degene die de inwijding ontvangt. De fysieke gezondheid van de ingewijde verandert vaak ten goede in de maanden na de initiatie. Reiki I behandelingen zijn bedoeld voor zelf genezing en voor het genezen van iemand anders die fysiek aanwezig is.

Je leert:
handposities voor zelf behandeling.
handposities voor behandeling van een ander die fysiek aanwezig is.
handposities voor een chakra healing van een ander die fysiek aanwezig is.
Ontvangt een certificaat.

Reiki II

Je wordt ingewijd in reiki II. Onze intuïtie en onze geneeskracht neemt toe. Je leert drie symbolen van reiki met de bijbehorende mantra’s. Door de tweede graad wordt het vermogen om te genezen enorm versterkt en kun je met behulp van de symbolen op afstand genezen, dus zonder gebonden te zijn aan ruimte en tijd.

Je leert:
genezen op het niveau van het fysieke lichaam.
genezen op het niveau van het emotionele lichaam.
genezen op het niveau van het mentale lichaam.
Ontvangt een certificaat.

Reiki III

Je wordt ingewijd in reiki III. Dit houdt een buitengewoon krachtige healing in. Het heelt ongemak op het hoogste niveau, op het niveau van de diepst liggende oorzaak. Deze graad wordt alleen aan de serieuze behandelaar aanbevolen en in het bijzonder aan hen die reiki willen onderwijzen en het een belangrijk deel van hun leven willen laten uitmaken. Reiki III is de graad van master en leraar. 
Vanaf deze inwijding ben je in staat ook aan andere mensen inwijdingen te geven. Daarmee neem je bewust, maar ook onbewust een bepaalde verantwoordelijkheid op je schouders. De term master die aan deze inwijding verbonden is, betekend namelijk niet dat je baas over een ander bent maar dat je hen als een soort leidsman en leraar mag begeleiden in hun (levens)proces. Uiteraard ontvang je na de inwijding een certificaat. 

Onderstaand boek dien je dus in bezit te hebben zodat je dit ter voorbereiding kunt inlezen voor de inwijding.

Reiki 1 inwijding  € 175,00
Reiki 2 inwijding € 255,00*
Reiki 3 inwijding € 375,00**

* Voor personen die elders een eerdere 1 inwijding hebben ondergaan en een reiki 2 inwijding van mij willen,
reken ik € 90,-  extra op bovenstaande prijs. 
** Reiki 3 inwijdingen doe ik alleen je 1 en/of 2 bij mij hebt gedaan. 


Reiki afstandsbehandeling: 
 info en prijzen.

Bij voldoende animo organiseer ik ook reiki bijeenkomsten. 


Diana Stein De kern van reiki
Diana Stein De Kern van reiki