Reiki

reiki massage soundjourney healing meditatie retreat ontspanning rust aandacht mediteren soundhealing energie ontspanningsmassage burn-out helmond Energiewerk opladen Heling balans Bewustwording retreat dagretreat meerdaags retreat mindfulness praktijk ki-ma Hella van Kraaij

 

Het Japanse woord reiki betekent ” universele levensenergie””.

De naam wordt gebruikt voor een natuurlijke manier van genezen van lichaam en geest. Ik geloof namelijk in het zelf helend vermogen van het lichaam. De helende kracht van de energie die om ons heen stroomt gaat door de handen van de reiki beoefenaar naar de persoon die behandeld wordt. Dit bevordert de natuurlijke gezondheid. Reiki stimuleert ons zelf helend vermogen, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Er wordt een proces in gang gezet, het stimuleert je bewustwording en innerlijke groei.

Reiki staat niet op zich, maar is onderdeel van het grote geheel, het is een mogelijkheid tot het werken met energie. Groeien vanuit uw eigen kracht. Belangrijk vind ik dat je de realiteit niet uit het oog verliest en gewoon met beide benen op de grond blijft, want daar ligt je balans. 

 

De Oorsprong van Reiki.

Mikao Usui heeft deze principes bedacht. Hij is ook degene die Reiki herontdekte. Deze Japanner uit Kyoto zocht een manier om mensen te kunnen helpen. Na een lange zoektocht kwam hij informatie tegen over een geneeswijze die gebruik maakte van symbolen en energie.
Meer info klik hier.

Wat is Reiki?

Reiki is energie. Maar wat betekent dat precies? Energie is een moeilijk te grijpen woord. Elk mens (en dier, plant, mineraal) heeft een energielichaam.

Reiki versterkt lichaam en geest, kan blokkades opheffen, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en herstelt evenwicht en leidt tot diepe ontspanning.

Meer info klik hier.

Wat gebeurt er tijdens een Reikihealing?

Bij een Reikihealing kom je, aangekleed, te liggen op een behandeltafel. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen, in verschillende posities, neer op het lichaam. Via mijn handen ontvang je reiki, ik mag fungeren als ”doorgeefkanaal”. Ik werk puur intuïtief.

Interesse? Maak een afspraak via het contactformulier

Zelf aan de slag met Reiki.

Bij een Reiki inwijding worden je kanalen geopend zodat jezelf weer een doorgeefluik wordt. Via het boek van Diana Stein: De kern van Reiki kun je je voorbereiden. Ik geef deze op individuele basis. 
Ik ben gecertificeerd Reiki Master sinds maart 2004.

Meer info klik hier.

Reiki behandeling op afstand.

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat je geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als je door beperkingen niet in staat bent om te reizen.

Zit je niet lekker in je vel, heb je klachten of wil je graag wat extra energie ontvangen neem dan gerust contact met me op.

Meer info klik hier. 

Reiki bijeenkomsten.

Naast het behandelen met meerdere Reiki beoefenaars tegelijkertijd bieden deze bijeenkomsten iedereen de gelegenheid om vragen te stellen en daar waar nodig begeleiding te krijgen over het beoefenen van Reiki.

Mensen bij elkaar brengen, ervaringen delen, behandelingen geven, liefdevolle energie uitwisselen. 

Kijk voor datums in de agenda

 

Wat is Reiki

Mijn behandelingen kunnen uitgebreid worden met een massage en een bezoek aan mijn therapeutische infrarood sauna. Kijk voor het aanbod in de agenda of bij het Relax Moment.

Prijzen Reikibehandeling:
± 1 uur     € 65,00
± 1,5 uur  € 95,00

reiki massage soundjourney healing meditatie retreat ontspanning rust aandacht mediteren soundhealing energie ontspanningsmassage burn-out helmond Energiewerk opladen Heling balans Bewustwording retreat da

De COMBI bestaat uit een gedeelte massage én reiki, ervaar wat dit met je doet.

Totale ontspanning, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied.

Combi van 50 min. *** € 60,00 *** keuze uit:

- 30 min. massage én 20 min. gezicht/hoofdmassage
- 20 min. gezicht/hoofdmassage én 30 min. reiki

Combi van 60 min. *** € 65,00 ***

- 30 minuten massage én 30 minuten reiki

Combi van 90 min.  *** € 95,00 *** keuze uit:

- 30 min. massage én 60 min. reiki 
- 60 min. massage én 30 min. reiki

Combi van 120 min. *** € 125,00 ***

- 60 min. massage én 60 min. reiki


Interesse om zelf met reiki aan de slag te gaan?
Informatie over reiki inwijdingen

Reiki 1 inwijding  € 175,00
Reiki 2 inwijding € 255,00*
Reiki 3 inwijding € 375,00**

* Voor personen die elders een eerdere 1 inwijding hebben ondergaan en een reiki 2 inwijding van mij willen,
reken ik € 90,-  extra op bovenstaande prijs. 
** Reiki 3 inwijdingen doe ik alleen je 1 en/of 2 bij mij hebt gedaan. 


Reiki afstandsbehandeling: 
 info en prijzen.


reiki massage soundjourney healing meditatie retreat ontspanning rust aandacht mediteren soundhealing energie ontspanningsmassage burn-out helmond Energiewerk opladen Heling balans Bewustwording retreat dagretreat meerdaags retreat mindfulness praktijk ki-ma Hella van Kraaij