Massage

Mijn massages bestaan uit combinaties van de technieken van een ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massage. Ervaar zowel de lichamelijke als geestelijke ontspanning. 

Aandacht, bewustwording en ontspanning dat is waar Praktijk KI-MA zich in onderscheidt.Ontspanningsmassage

Massage werkt stimulerend en rustgevend, het kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. De bedoeling is om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.


Mijn intentie is om ruimte te geven en in alle rust en aandacht te ervaren wat er allemaal gebeurt tijdens een massagebehandeling. Om die totale ontspanning te ervaren geef ik behandelingen vanaf 50 minuten. Het creëren van deze  ontspanning en bewustwording is voor mij essentieel. 

Mijn behandelingen kunnen uitgebreid worden met reiki, verschillende combi mogelijkheden en een bezoek aan mijn therapeutische infrarood sauna. Mocht je tijdens de behandeling het gebruik van klankschalen en andere instrumenten  op prijs stellen, kun je dit op het contactformulier aangeven.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor de betreffende info. Indien je onder behandeling bent van een arts, specialist, therapeut of iets dergelijks, is het raadzaam deze eerst te raadplegen betreffende een behandeling bij een masseur! Tevens voor het gebruik van het Relax moment. Indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht word, kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door mij uitgevoerde behandeling of aanbod.

Hopelijk is je interesse gewekt en kan ik met mijn behandelingen iets voor je betekenen.

Gun jezelf een moment van ontspanning!