Cadeau artikelen


Himalaya zoutlamp

€ 15,00

Himalaya zoutlamp

€ 15,00

Deze prachtige Himalaya zoutlamp is een smaakvolle aanwinst voor in huis. Zodra de lamp aanstaat is het net alsof er een warme deken in de kamer wordt gelegd, welke direct een gevoel geeft van rust en ontspanning. Verwen jezelf, je partner of een vriend/vriendin met een mooi origineel cadeau, geschikt voor iedere ruimte.

Dat het een 100% natuurproduct is, maakt dat er geen 2 gelijke zoutlampen zijn.
Besteld u meerdere lampen tegelijkertijd dan zorg ik ervoor dat ze mooi bij elkaar passen.
De zoutlamp kan op afspraak worden opgehaald, met armatuur (E14 fitting), snoer (wit of zwart) met schakelaar en lampje (15 Watt).

Bij 2 stuks korting!


Chakra armband

€ 5,00

Chakra armband

€ 5,00

Deze chakra armband van splitsteentjes bestaat uit de volgende combinatie: Amethist, Aventurijn, Bergkristal, Chalsedoon, Citrien, Granaat en Sodaliet.
Volgens het principe van de Aziatische monniken. Zij tellen hun gebeden aan de hand van de kralen en geloven in de kracht van iedere afzonderlijke steen. Edelstenen armbanden gedragen voor de speciale kracht. Naast de bijzondere werking van de stenen zijn de armbanden prachtige sieraden. Alle armbanden zijn elastisch en passen dus iedereen.


Satya Wierook Nag Champa

€ 1,50

Satya Wierook Nag Champa

€ 1,50

Ik gebruik deze altijd in de praktijk. De wierook heeft zijn heerlijke zoete aroma te danken aan de gele Nag Champa bloem van de tropische Champac boom. Nag Champa heeft een ontspannen, kalmerend en verlichtend effect. Hierdoor wordt hij veel gebruikt om ruimtes te zuiveren, bij diepe meditatie en ter verlichting van stress. De Nag Champa is van uitstekende kwaliteit waardoor één stokje wel tot een uur kan branden.

Nag Champa  

Stevige geur die duidelijk aanwezig is. Deze geur geeft een geborgen gevoel.
Helpt je om te aarden. Zet je stevig neer op de aarde, waardoor je veel kunt aanpakken. Zorgt ervoor dat je doorgaat. Helpt je om vervelende aardse zaken aan te pakken. Stimuleert concentratie, waardoor je ergens met jouw aandacht bij kunt blijven. Helpt met gestructureerd denken.
Ideale geur als je in spiritueel opzicht snel afdwaalt en daardoor moeilijk terugkomt uit een meditatie.
Deze geur kan als zwaar ervaren worden als je gevoelig bent.

Doos grootverpakking goedkoper! 
Let op ! : Past niet door de brievenbus dus gaat niet via pakketdienst, kan bij de praktijk opgehaald worden op afspraak. 

Bedankt voor uw bestelling. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer het artikel niet voorradig is overleg ik met u de levertijd. Ophalen kan op afspraak. Mocht u het toch via een pakketdienst willen ontvangen komen de kosten natuurlijk voor uw rekening.