KinderenMassage & Reiki 

Omdat de ouders vaak druk zijn en kinderen ook veel “moeten”,  er misschien druk is vanuit de omgeving, staan we niet stil bij de gevolgen hiervan. Het gevolg, veel kinderen krijgen klachten als hoofdpijn, buikpijn, spanningen in de spieren. Omdat kinderen nog heel erg openstaan voor hun omgeving is het vaak moeilijk om de prikkels die ze binnen krijgen te doseren en te verwerken. 


Met name gevoelige/ hoog sensitieve kinderen hebben moeite met deze filtering en verwerking. Als er een verstoring optreedt in de verwerking kunnen er fysieke of emotionele klachten ontstaan.
Maar ook kunnen kinderen een grote groeispurt krijgen, een verkeerde houding aannemen of zichzelf verkrampen door spanningen.

 

Een massage- en of een reikibehandeling is een hele mooie en zachte methode die ingezet kan worden om de verstoring op te heffen en zo lichaam en geest weer in balans te krijgen.
Maar ook als jij je kind gewoon even een heerlijke ontspannende massage- of reikibehandeling gunt.


 

Prijzen behandelingen voor kinderen in de praktijk:

Combi 7 – 30 min.) Kindermassage- én/of reikibehandeling
*** € 30,00 ***
Combi 8 – 60 min.) Kindermassage- én/of reikibehandeling
*** € 55,00 ***

Tevens geef ik de Kind & Ouder Mindfulness workshop.

Mindfulness door klanken, ademhaling, meditatie en dans voor kinderen, inclusief de soundjourney van 30 minuten. Heerlijk samen liggend luisteren naar muziek en mooie instrumenten, waarna alles los geschud mag worden bij intuïtieve dans. Kijk hiervoor in de agenda, facebook of instagram. 

Tevens heb ik al verschillende ouders met hun kind(eren) mogen ontvangen met een retreat op maat. Bijvoorbeeld massage met een soundhealing special. Zo leuk om te doen!