Reiki bijeenkomst

Reiki bijeenkomst KI-MA

 

In het verleden heb ik in de praktijk, met de cliënten die bij mij een Reiki - inwijding hebben ondergaan, Reiki bijeenkomsten gehouden. Dit is wat ik nu ook weer wil oppakken hiermee ga ik starten in juli op een externe locatie in de Gasthuisstraat 102 te Helmond.


Voor de cliënten die bij mij een Reiki - inwijding hebben ondergaan is dit een soort oefenbijeenkomst.   
Heb jij bij iemand anders een Reiki 1 inwijding gehad en geeft deze geen inwijdingen meer, of wil je eventueel bij mij verder gaan voor Reiki 2 of vind je de Reiki 1 inwijding voldoende, mag je je aanmelden en indien mogelijk word je dan uitgenodigd. 

Naast het behandelen met meerdere Reiki beoefenaars tegelijkertijd bieden deze bijeenkomsten iedereen de gelegenheid om vragen te stellen en daar waar nodig begeleiding te krijgen over het beoefenen van Reiki.
Mensen bij elkaar brengen, ervaringen delen, behandelingen geven, energie uitwisselen. 

De verschillende Reiki bijeenkomsten die ik ga organiseren, bieden hier een mooie en veilige gelegenheid voor.  Wil jij naar een Reiki bijeenkomst komen dan is het nodig om je van te voren aan te melden.


De bijeenkomst duurt ± 2 uur,  in de maand juli geldt er een **actie prijs**

€ 17,50* p.p. ( als je door mij een Reiki inwijding hebt ontvangen)  
€ 22.50* p.p. ( als je de Reiki 1 inwijding bij iemand anders hebt gedaan )
Dit is incl. koffie/thee/water en iets lekkers.

Ik vraag even jouw voorkeurs dag(en) uit, om in de toekomst eventueel met de planning rekening te houden. Nu heb ik al datums gereserveerd en hoop dat jullie ook enthousiast zijn. 

Hopelijk spreekt jou de Reiki bijeenkomst aan en kan je wat regelen om toch aanwezig te zijn! 

De agenda volgt snel met enkele datums waarop jullie kunnen inschrijven. Op deze bijeenkomst beginnen we altijd even met bijkletsen, een korte afstemming, om vervolgens elkaar te gaan behandelen, ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie, thee of water met iets lekkers.

Lijkt jou het fijn om Reiki uit te wisselen met andere cursisten? 
Vul dan alvast onderstaand formulier in. 
Daarna ontvang je een agenda met de nodige informatie. Leuk om elkaar weer te ontmoeten.

Liefs Hella 

 


Aanmelden mailinglijst voor Reiki bijeenkomst