Relax moment

 

Hoe belangrijk is mijn slogan: Even aandacht voor jezelf! 

Steeds meer voel ik dat ik keuzes mag maken in mijn behandelingen en alles wat mij praktijk gerelateerd bezig houdt. Zo heb ik enkele cliënten al verteld dat hun behandeling verdwijnt. Hoe fijn is het dan om te horen dat ze mijn keuzes helemaal begrijpen en aangeven hun behandeling in de toekomst daar ook op aan te willen passen. Zo starten mijn behandelingen voortaan vanaf 50 minuten.

 

Mijn intentie is om iedereen, die in de praktijk komt of zich aanmeldt bij een evenement, totale ontspanning te laten beleven. Bewust worden van de intensiteit van mijn behandelingen, wat er speelt van binnenuit en wat het met je doet. Naar de kern, voelen, loslaten, energie opdoen, ontspanning, bewustwording, gehoord worden in je kracht komen.

 

Zo heb ik als extra toevoeging een therapeutische infrarood sauna gekocht, waarover u de nodige info kunt lezen op de sauna pagina. Bent u onder behandeling van een specialist vraag dan altijd eerst aan de behandeld arts of het goed voor u is om in deze therapeutische sauna te gaan en eventueel de frequentie.

 

Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe aankoop en fijne ruimte. 

Ik heb hiervoor het aanbod RELAX MOMENT gemaakt. 
Heeft u interesse in een relax moment, eventueel ook met een sessie bij mijn dochter sylvie van Gaia Meditation and Stones, vraag me gerust naar de mogelijkheden  via het contact formulier. 

In Oktober geldt de kennismakingsprijs, dus boek deze snel in. 

 


Relax moment : Kennismakingsprijs in de maand oktober.