Klankschalenmassage

reiki massage soundjourney healing meditatie retreat ontspanning rust aandacht mediteren soundhealing energie ontspanningsmassage burn-out helmond Energiewerk opladen Heling balans Bewustwording retreat dagretreat meerdaags retreat mindfulness praktijk ki-ma Hella van Kraaij

 

De tijd nemen om te ontspannen, te verbinden met onszelf en ons hart is zo belangrijk. Het geluid en de trillingen van de klankschalen is een fijne manier om vanuit rust en stilte te voelen wat er tijdens een klankschalen sessie gebeurt. 


De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en geleid zo de trillingen prachtig door heel het lichaam heen, hierdoor ontstaat als het ware een innerlijke massage die zorgt voor een algehele diepe ontspanning.

Ook komen er vaak emoties los of worden er herinneringen opgeroepen. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend waardoor we weer in  contact met ons lichaam komen en je je nadien als herboren voelt, vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen en het zelf genezend vermogen van het lichaam te versterken.

Ieder lichaam bestaat uit een eigen energie. Door trillingen kan deze energie in beweging worden gebracht.

Mogelijkheden:
- Klankschalenmassage 1 : 1 duur 45 minuten.  
- Klankschalenmassage i.c.m. andere mogelijkheid. 
Gebruikt worden de Tibitaanse- en kristallen klankschalen.

Hoe verloopt een klankschaalmassage?

De klankschaalmassage wordt over de kleding heen gegeven. Het enige wat je hoeft uit te doen zijn schoenen en eventueel een riem of sieraden, die mogelijk teveel met de klankschalen kunnen gaan resoneren. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden. Je krijgt een deken over je heen wat beschermend aanvoelt. De behandeling vindt zowel plaats aan de rug- als voorzijde. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen,  is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Een klankschaalmassage wordt  altijd specifiek op jou persoonlijk afgestemd.

 

Wanneer de perfecte trilling eenmaal is ontstaan kan dit meerdere gunstige effecten hebben op het lichaam, zoals:

 

* Balans in het lichaam

* Een betere nachtrust

* Kalmte vanwege een resette gedachte

* Ontspanning

* Verlicht emotionele stress

* Bevordert innerlijke rust 

* Creëert inzichten


De soundhealing met meerdere instrumenten, is ook privé te boeken. reiki massage soundjourney healing meditatie retreat ontspanning rust aandacht mediteren soundhealing energie ontspanningsmassage burn-out helmond Energiewerk opladen Heling balans Bewustwording retreat dagretreat meerdaags retreat mindfulness praktijk ki-ma Hella van Kraaij