Reiki op afstand

Het is natuurlijk nu ook fijn om een reikibehandeling op afstand te ontvangen tijdens deze corona periode. Zit u niet lekker in uw vel, heeft u klachten, probeer dan eens een afstandsbehandeling.

Wat zijn de voordelen van een Reiki op afstand behandeling?

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat u geen reistijd heeft en dat de behandeling ook mogelijk is als u door beperkingen niet in staat bent om te reizen.

Voor het geven van Reiki op afstand worden de afstandssymbolen gebruikt. De symbolen zijn: het afstand symbool, het kracht symbool en het mentale symbool. Het afstand symbool wordt gebruikt voor het sturen van Reiki op afstand. Reiki laat zich niet beïnvloeden door tijd of ruimte of afstand en stroomt daar waar nodig is. Het krachtsymbool geeft extra kracht en het mentale symbool wordt gebruikt voor het sturen van helende en liefdevolle energie op emotioneel en zielniveau.

U kunt het formulier invullen en uw reden en klachten aangeven die u heeft. Ik stem op u af en werk als een doorgeefluik om Reiki energie te sturen.

Een Reiki afstandsbehandeling van ongeveer 30 minuten kost € 25,-.
Een Reiki afstandsbehandeling van ongeveer 45 minuten kost € 40,-.

Hoe gaat een Reiki behandeling op afstand?

Zodra u mij gemaild heeft mail ik u terug met de datum wanneer ik de afstandsbehandeling zal starten, uiteraard in overleg. U mag mij dan ook een foto sturen, dan behandel ik u via de foto. Mocht u facebook hebben dan kunt u eventueel mijn pagina liken en kan ik u daar eventueel opzoeken voor uw foto, als u daar toestemming voor wilt geven kunt u dit op het formulier invullen.

U krijgt van mij een betaalverzoek en als deze is voldaan zal ik de reiki op afstand uitvoeren op het tijdstip dat u heeft aangegeven.
Zo kunt u op het afgesproken tijdstip lekker gaan zitten of liggen, daar waar u zich prettig bij voelt.

Na de behandeling verneem ik graag via de e-mail of whatsapp hoe u de behandeling heeft ervaren.

Reiki is een goede ondersteunende en aanvullende therapie die nooit de behandeling van een arts of (medisch)specialist mag vervangen.