Reiki

Het Japanse woord reiki betekent ” universele levensenergie””.

De naam wordt gebruikt voor een natuurlijke manier van genezen van lichaam en geest. De energie om ons heen stroomt door de handen van de reiki beoefenaar naar de persoon die behandeld wordt. Dit bevordert de natuurlijke gezondheid.

U kunt op de betreffende plaatjes klikken voor meer info.

De Oorsprong van Reiki.
Mikao Usui heeft deze principes bedacht. Hij is ook degene die reiki herontdekte. Deze Japanner uit Kyoto zocht een manier om mensen te kunnen helpen. Na een lange zoektocht kwam hij informatie tegen over een geneeswijze die gebruik maakte van symbolen en energie.


Wat is reiki?
Reiki is energie. Maar wat betekent dat precies? Energie is een moeilijk te grijpen woord. Elk mens (en dier, plant, mineraal) heeft een energielichaam.

 

Wat gebeurt er tijdens een Reikibehandeling?
Bij een Reikibehandeling kom je, aangekleed, te liggen op een behandeltafel.
Tijdens de behandeling leg ik mijn handen, in verschillende posities, neer op het lichaam. Mijn handen zijn als het ware de “doorgeefluikjes” van de energie.


Reiki inwijding.
Bij een reiki inwijding worden uw kanalen geopend zodat u zelf weer een doorgeefluik wordt. Via dit boek kunt u zich voorbereiden.Deze geef ik op individuele basis.
Ik ben gecertificeerd Reiki Master sinds maart 2004.


Reiki via een afstandsbehandeling.
Zit u niet lekker in uw vel, heeft u klachten, neem dan gerust contact met me op.
Het is natuurlijk ook mogelijk om in deze corona periode een reikibehandeling op afstand te ontvangen. Hopelijk brengt dit u wat rust en heeft ie hierna minder klachten.


Reiki staat niet op zich, maar is onderdeel van het grote geheel, het is een mogelijkheid tot het werken met energie. Groeien vanuit uw eigen kracht.

Belangrijk vind ik dat u de realiteit niet uit het oog verliest en gewoon met beide benen op de grond blijft, want daar ligt uw balans.