Bedrijfsmassage

Hoe ontspannen zijn de mensen in uw bedrijf?
Heeft u zicht op de fysieke en psychische gesteldheid van uw (thuiswerkende) collega medewerker ?

Een structurele inzet van mijn behandelingen is een investering in uw personeel en bedrijf. Het levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden en motivatie van uw personeel, waardoor uw onderneming beter functioneert. 

Voor diegene die met thuiswerken in een moeilijke thuissituatie terecht zijn gekomen zou de werkgever een stuk ondersteuning kunnen aanbieden. Heeft u medewerkers binnen uw bedrijf die momenteel niet lekker in hun vel zitten, tegen een burn-out aan zitten of andere klachten hebben? Daar zou ik dan graag iets in willen betekenen. 

Laat een medewerker, waar u van weet of denkt daar gaat het op dit moment niet zo goed mee, eens een behandeling bij mij ondergaan. Vandaaruit kunt u kijken of de behandeling een positieve bijdrage levert aan de gezondheid van hem/haar en dit eventueel (tijdelijk) structureel wilt inplannen. Voor die mensen die nog steeds thuis moeten werken, zou het bijvoorbeeld fijn zijn als ze van de werkgever 1 x per week, 2 weken of per maand een korte behandeling zouden mogen ondergaan bij Praktijk KI - MA.

Bent ú die leidinggevende die hier oren naar heeft? Neem dan contact met mij op! 

Hier zou ik graag iets in willen betekenen. Ik heb een praktijk in massage- en reikibehandelingen. D.m.v. een deelmassage waarbij de spieren losgemaakt worden en om vooral even rust en ontspanning te creëren. Of d.m.v. een hoofd-/gezichtsmassage met eventueel reiki of alleen reiki om het hoofd proberen leeg te maken en een ontspannen gevoel bij uw medewerkers te creëren. 

Daarnaast heb ik een luisterend oor én is mijn intentie om uw medewerker de nodige energie te geven, eventuele klachten, blokkades op te heffen, te verminderen of weg te masseren, zodat iedere cliënt ontspannen en met een fijn gevoel de praktijk verlaat of weer relaxt aan het werk gaat.

MINDER VERZUIM, NOG MEER WERKPLEZIER!!

Tevens kunt u met uw collega's, medewerkers binnen uw bedrijf de sound journey reserveren. Ontzettend leuk als teamuitje of in het kader van vitaliteit. Of voor de bewoners in een zorginstelling.


Bij de Zorgboog, afdeling De Vlinder in Bakel, heb ik als pilot in juli een sound journey gegeven voor de bewoners met niet - aangeboren hersenletsel. Vanaf oktober 2021 mag ik daar structureel 2 keer per maand de sound journey gaan geven. 
 
In juni én juli 2021 was ik ingehuurd voor een pilot van 4 dgn bij Ten Donkelaar Advies & Administratie en Financieel Fit Groep. Hier heb ik tot november 2021, twee dagen per maand, de medewerkers  voorzien van een reiki- of massagebehandeling.

In 2019 heb ik o.a. medewerkers van Savant Zorg in de praktijk mogen ontvangen i.v.m. vitaliteitsweken.
Zo geweldig om zorgmedewerkers even aandacht voor jezelf te laten ervaren. 

Na 4 pilots In-Office massage bij Coosto Eindhoven in 2019, had ik toezegging om 1 dag per kwartaal in 2020 mijn behandelingen uit te mogen voeren, wegens Corona niet door gegaan. 

 

Ik ben in het bezit van een inklapbare massagetafel voor op locatie. Het voordeel van een tafelmassage is dat ik uw werknemers 20 of 30 minuten incl. intake en omkleden, liggend volledig tot ontspanning kan brengen. Tevens kan ik bij behoefte reikibehandelingen geven.

De voordelen en effecten van een bedrijfsmassage / tafelmassage op het werk of in mijn praktijk:

– Regelmatig tafelmassage bevordert het welzijn en welbevinden van uw collega’s en medewerkers.
– Het is ontspannend, verfrissend en gezondheid bevorderend. En dat is merkbaar: de motivatie van uw medewerkers stijgt.
– Preventie van werk gerelateerde klachten
– Lichamelijke en geestelijke ontspanning
– Betere concentratie
– Verbetering van bloedcirculatie: herstel van spierweefsel, verhogen van energie, betere afvoer van afvalstoffen
– Een betere lichaamshouding en werkhouding
– Bedrijfsmassage kan leiden tot minder en korter ziekteverzuim
– Het heeft voor de werkgever fiscale voordelen!

 

MINDER VERZUIM, NOG MEER WERKPLEZIER!!
Een zieke medewerker kost minimaal € 250 per dag.
Voor ± € 250 kan men bijna EEN JAAR LANG EEN BEHANDELING ONDERGAAN VAN PRAKTIJK KI-MA U kunt mij eventueel ook benaderen om een combi te maken, te denken aan de sound journey mét een meditatie sessie en mindfulness of ademwerk gegeven door mijn dochter Sylvie van Gaia Meditation and Stones of andere activiteit die ik nog in gedachten heb.

Is uw interesse gewekt vult u dan a.u.b. het formulier in.

 


Uiteraard heb ik ook cadeaubonnen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.