Bedrijfsmassage

Hoe ontspannen zijn de mensen in uw bedrijf?

In dit digitale informatietijdperk brengen mensen steeds meer tijd door achter een computer en aan hun bureau. Naast het langdurig in dezelfde houding zitten, wat niet bevorderlijk is voor de doorbloeding, speelt ook de (werk)druk mee als een belasting voor lichaam en geest.
Beroepen die steeds meer verantwoording hebben d.m.v. zelfsturende teams, waardoor de werkdruk voor meer stress kan zorgen. Vaak met minder personeel meer lichamelijke inspanning moeten leveren en daardoor eerder klachten krijgen, de belasting zodanig is dat mensen met fysieke – en lichamelijke klachten kunnen uitvallen.

Hier zou ik graag iets in willen betekenen. Ik heb een praktijk in massage- en reikibehandelingen.
D.m.v. een deelmassage waarbij de spieren losgemaakt worden en om vooral even rust en ontspanning te creëren. Of d.m.v. een hoofd-/gezichtsmassage met eventueel reiki of alleen reiki om het hoofd proberen leeg te maken en een ontspannen gevoel bij uw medewerkers te creëren.

Dit kan bijvoorbeeld tijdens een leuk evenement of een vitaliteitsdag binnen uw bedrijf, eenmalig of zelfs structureel. 

Voor die mensen die nog steeds thuis moeten werken, zou het bijvoorbeeld ook fijn zijn als ze van de werkgever 1 x per week, 2 weken of per maand een korte behandeling zouden mogen ondergaan bij Praktijk KI - MA.


Een structurele inzet van mijn behandelingen is een investering in uw personeel en bedrijf. Het levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden en motivatie van uw personeel, waardoor uw onderneming beter functioneert.

 

MINDER VERZUIM, NOG MEER WERKPLEZIER!!
Zit uw bedrijf binnen een straal van ± 20 km omgeving Helmond, neem dan gerust contact op over de mogelijkheden. 

In 2019 heb ik o.a. medewerkers van Savant Zorg in de praktijk mogen ontvangen.
Na 4 pilots In-Office massage bij Coosto Eindhoven in 2019, had ik toezegging om 1 dag per kwartaal in 2020 mijn behandelingen uit te mogen voeren. 

 

Ik ben in het bezit van een inklapbare massagetafel. Het voordeel van een tafelmassage is dat ik uw werknemers, 20 of 30 minuten incl. intake en omkleden, liggend volledig tot ontspanning kan brengen. Tevens kan ik bij behoefte reikibehandelingen geven.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw medewerkers in mijn praktijk te ontvangen, bijv. in het kader van vitaliteit of persoonlijke ontwikkeling coaching/workshop ontspanningstechnieken.

Nu vanwege Corona moeten veel mensen thuiswerken, dit heeft zowel voor het bedrijf zelf maar ook voor de medewerker, voor- en nadelen.

Voor diegene die met thuiswerken in een moeilijke thuissituatie terecht zijn gekomen zou de werkgever een stuk ondersteuning kunnen aanbieden. Heeft u medewerkers binnen uw bedrijf die momenteel niet lekker in hun vel zitten, burn-out- of andere klachten hebben?

Daar zou ik dan graag iets in willen betekenen.

Voor vragen kunt u mij gewoon benaderen.

De voordelen en effecten van een bedrijfsmassage / tafelmassage op het werk of in mijn praktijk:

– Regelmatig tafelmassage bevordert het welzijn en welbevinden van uw collega’s en medewerkers.
– Het is ontspannend, verfrissend en gezondheid bevorderend. En dat is merkbaar: de motivatie van uw medewerkers stijgt.
– Preventie van werk gerelateerde klachten
– Lichamelijke en geestelijke ontspanning
– Betere concentratie
– Verbetering van bloedcirculatie: herstel van spierweefsel, verhogen van energie, betere afvoer van afvalstoffen
– Een betere lichaamshouding en werkhouding
– Bedrijfsmassage kan leiden tot minder en korter ziekteverzuim
– Het heeft voor de werkgever fiscale voordelen!

 

MINDER VERZUIM, NOG MEER WERKPLEZIER!!
Een zieke medewerker kost minimaal € 250 per dag.
Voor ± € 250 kan men bijna EEN JAAR LANG EEN BEHANDELING ONDERGAAN VAN PRAKTIJK KI-MA 

Is uw interesse gewekt vult u dan a.u.b. het formulier in.


Uiteraard heb ik ook cadeaubonnen, beloon uw personeel met kerst, secretaresse dag, als eindejaarscadeau of voor een zakenrelatie.