Massage

Mijn massages bestaan uit combinaties van de technieken van een ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massage. Mocht u tijdens de behandeling het gebruik van klankschalen op prijs stellen, kunt u dit aangeven. Gezicht- hoofdmassage met een vleugje reiki. 
Een hele fijne massage met hele subtiele aanrakingen. 

Gunt u zichzelf even een korte behandeling van 20 minuten, om te ervaren wat deze behandeling wellicht voor u kan betekenen. 

Bij overgave ervaart u rust  en een heerlijk Zen gevoel. 
Even een leeg hoofd, even helemaal niets. 


Het hoofd is ”The finishing touch” zeg ik altijd.
Dat moet u echt een keer ervaren!


 

 

 

Ontspanningsmassage
Massage werkt stimulerend en rustgevend, het kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.
De bedoeling is om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Mijn intentie is om ruimte te geven en in alle rust en aandacht te ervaren wat er allemaal gebeurt tijdens een massagebehandeling.


Even aandacht voor jezelf!


Een Hotstone Massage is een seizoengebonden massage, te boeken in de maanden oktober t/m februari. 

Eerst wordt de rug gemasseerd met amandelolie, dan neem ik de hete stenen 40-45 graden in mijn handen en laat het lichaam wennen aan de warmte. Ik masseer wisselend met en zonder stenen. Daarna leg ik een aantal stenen op uw rug en ga op de zelfde manier verder met uw benen.

Een hotstone-massage draagt bij aan een herstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.


Indien u onder behandeling bent van een arts, specialist, therapeut of iets dergelijks, is het raadzaam deze eerst te raadplegen betreffende een behandeling bij een masseur! Indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht word, kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door mij uitgevoerde massage.

Hopelijk is uw interesse gewekt en kan ik met mijn behandelingen iets voor u betekenen.

Gun uzelf een moment van ontspanning!