Massage

Mijn massages bestaan uit combinaties van de technieken van een ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massage. Mocht u tijdens de behandeling het gebruik van klankschalen en andere instrumenten  op prijs stellen, kunt u dit aangeven. 

Voor massage- en reikibehandelingen voor kinderen verwijs ik u naar deze pagina 

Ontspanningsmassage

Massage werkt stimulerend en rustgevend, het kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.
De bedoeling is om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Mijn intentie is om ruimte te geven en in alle rust en aandacht te ervaren wat er allemaal gebeurt tijdens een massagebehandeling. 

Om die totale ontspanning te ervaren geef ik behandelingen vanaf 50 minuten. Het creëren van deze  ontspanning en bewustwording is voor mij essentieel. 

Tijdens de gezichtsmassage, met hele subtiele aanrakingen, ervaart u bij overgave rust en een heerlijk Zen gevoel. Even een leeg hoofd, even helemaal niets. 


Het hoofd is ”The finishing touch” zeg ik altijd.

*NIEUW* 
Mijn behandelingen kunnen binnenkort uitgebreid worden met o.a. een sauna bezoek. Ik heb namelijk een therapeutische infrarood sauna gekocht. Kijk voor het aanbod op de pagina Relax Moment.

 


 

 

 

 

Indien u onder behandeling bent van een arts, specialist, therapeut of iets dergelijks, is het raadzaam deze eerst te raadplegen betreffende een behandeling bij een masseur! Tevens voor het gebruik van het Relax moment. Indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht word, kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door mij uitgevoerde behandeling of aanbod.

Hopelijk is uw interesse gewekt en kan ik met mijn behandelingen iets voor u betekenen.

Gun uzelf een moment van ontspanning!