Reiki behandeling

Leuk dat je interesse hebt in een reikibehandeling.
De eerste keer dat je bij mij komt, is er natuurlijk altijd ruimte om kennis te maken.
We bespreken waarom je een reikibehandeling wilt ondergaan en wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel, trek dus gemakkelijke kleding aan.

Via mijn handen ontvang je reiki, ik mag fungeren als ”doorgeefkanaal”. Ik werk puur intuïtief.

Per positie worden de handen een aantal minuten op of vlak boven je lichaam gehouden.
Bij iedereen werkt reiki anders en elke behandeling wordt verschillend ervaren. Reiki werkt altijd in op dat gebied waar jij – als ontvanger – het meest bij bent gebaat.

Laat je emotionele blokkades zitten, dan kunnen er allerlei fysieke klachten ontstaan. Misschien wordt een emotionele blokkade opgeheven, of de pijn vermindert of verdwijnt en je voelt jezelf daardoor prettiger.

Meestal wordt een behandeling als heel ontspannend ervaren, zijn spieren en gewrichten minder pijnlijk en voelt men zich uitgerust. Maar ook kun je ervaren dat je energie weer aangevuld wordt.

Een reikibehandeling duurt ± 1 uur. Ik neem hiervoor altijd de tijd, een behandeling kun je niet zomaar afbreken. Reiki is geen wondermiddel, maar kan veel ondersteuning bieden en helpen bij lichamelijke klachten en emotionele problemen.
Reiki kan goed in combinatie met andere vormen van therapie gebruikt worden. Reiki vervangt niet de reguliere behandelingen, maar kan als ondersteuning veel doen in het natuurlijke genezingsproces bij mensen.

Mocht je tijdens de behandeling het gebruik van klankschalen op prijs stellen, kun je dit aangeven. 


Zo behandel ik ook kankerpatiënten, d.m.v. massage en/of een combi met reiki kunnen ze heerlijk ontspannen, even weg uit de wereld die werkelijkheid heet, even terug naar jezelf. 

Je kunt reiki dus ontvangen via een behandeling, maar het kan ook zijn dat u denkt: “Dit wil ik ook graag bij mezelf gaan toepassen en daarna eventueel ook nog andere mensen een reiki geven”.  Kijk dan bij reiki inwijdingen. 

 

Reiki Helmond
Reiki Praktijk KI-MA
KI-MA Helmond