Reiki inwijding

Als u ten eerste voor uzelf met reiki aan de slag wilt en daarna eventueel ook andere mensen wilt gaan behandelen dan is uw intentie goed!

Iedereen kan reiki leren. Het vereist geen speciale vaardigheden, eigenschappen of verstandelijk vermogen. Als u reiki eenmaal beheerst, kunt u op elke moment uw handen op uzelf of iemand anders leggen om de pijn te verlichten of om te ontspannen. Bij een reiki inwijding worden uw kanalen geopend zodat u zelf weer een doorgeefluik wordt.

Er zijn drie inwijding niveaus: Reiki I, II en III.


De inwijdingen doe ik pas nadat u eerst minimaal een keer bij me bent geweest voor een reiki behandeling. Ik vind namelijk dat u een goed gevoel moet hebben bij de master die u inwijdt en dat kunt u alleen maar weten als u een reikibehandeling heeft ondergaan. Het geven van theorie beperk ik tot een minimum. Het ervaren van reiki en bepalen wat reiki voor u is, staat centraal.

Ik werk vanuit het boek ” De Kern van Reiki ” van Diane Stein en verwacht dan ook dat u dit boek, over de inwijding die u dan wilt ondergaan, op dat moment gelezen heeft.
De kosten zijn dus eerst een reikibehandeling, daarna kijken we voor een eventuele reiki 1 inwijding.
De inwijding is wederom een reiki behandeling, natuurlijk is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en daarna volgt de inwijding.

 

Reiki I

In reiki I heelt de inwijding zelf op het fysieke niveau ziekten bij degene die de inwijding ontvangt. De fysieke gezondheid van de ingewijde verandert vaak ten goede in de maanden na de initiatie. Reiki I behandelingen zijn bedoeld voor zelf genezing en voor het genezen van iemand anders die fysiek aanwezig is.

Je leert:
handposities voor zelf behandeling.
handposities voor behandeling van een ander die fysiek aanwezig is.
handposities voor een chakra healing van een ander die fysiek aanwezig is.

Reiki II

Je wordt ingewijd in reiki II. Onze intuïtie en onze geneeskracht neemt toe. Je leert drie symbolen van reiki met de bijbehorende mantra’s. Door de tweede graad wordt het vermogen om te genezen enorm versterkt en kun je met behulp van de symbolen op afstand genezen, dus zonder gebonden te zijn aan ruimte en tijd.

Je leert:
genezen op het niveau van het fysieke lichaam.
genezen op het niveau van het emotionele lichaam.
genezen op het niveau van het mentale lichaam.

 

Reiki III

U wordt ingewijd in reiki III. Dit houdt een buitengewoon krachtige healing in. Het heelt ongemak op het hoogste niveau, op het niveau van de diepst liggende oorzaak. Deze graad wordt alleen aan de serieuze behandelaar aanbevolen en in het bijzonder aan hen die reiki willen onderwijzen en het een belangrijk deel van hun leven willen laten uitmaken. Reiki III is de graad van master en leraar.

Vanaf deze inwijding bent u in staat ook aan andere mensen inwijdingen te geven. Daarmee neemt u bewust, maar ook onbewust een bepaalde verantwoordelijkheid op uw schouders. De term master die aan deze inwijding verbonden is, betekend namelijk niet dat u baas over een ander bent maar dat u hen als een soort leidsman en leraar mag begeleiden in hun (levens)proces.


Dit boek dient u dus in bezit te hebben zodat u zich ter voorbereiding kunt inlezen voor de inwijding.

Vanaf juli 2021 kunt u zich ook aanmelden voor reiki bijeenkomsten.

 


Diana Stein De kern van reiki
Diana Stein De Kern van reiki