Reiki bijeenkomst

Reiki bijeenkomst KI-MA

 

In het verleden heb ik in de praktijk, met de cliënten die bij mij een Reiki inwijding hebben ondergaan, Reiki bijeenkomsten gehouden. Dit is wat ik bij voldoende animo ook  in 2022 weer op de agenda wil zetten, dus heb je interesse contact mij dan even.  


Voor de cliënten die bij mij een Reiki - inwijding hebben ondergaan is dit een soort oefenbijeenkomst.   
Heb jij bij iemand anders een Reiki 1 inwijding gehad en geeft deze geen inwijdingen meer, of wil je eventueel bij mij verder gaan voor Reiki 2 of vind je de Reiki 1 inwijding voldoende, mag je je aanmelden en indien mogelijk word je dan uitgenodigd. 

Naast het behandelen met meerdere Reiki beoefenaars tegelijkertijd bieden deze bijeenkomsten iedereen de gelegenheid om vragen te stellen en daar waar nodig begeleiding te krijgen over het beoefenen van Reiki.
Mensen bij elkaar brengen, ervaringen delen, behandelingen geven, energie uitwisselen. 

De verschillende Reiki bijeenkomsten die ik ga organiseren, bieden hier een mooie en veilige gelegenheid voor.  Wil jij naar een Reiki bijeenkomst komen dan is het nodig om je van te voren aan te melden.


De bijeenkomst duurt ± 2 uur.

€ 45,00 p.p. ( als je door mij een Reiki inwijding hebt ontvangen)  
€ 55,00 p.p. ( als je de Reiki 1 inwijding bij iemand anders hebt gedaan )
Dit is incl. thee/water en iets lekkers.

Op deze bijeenkomst beginnen we altijd even met bijkletsen, een korte afstemming, om vervolgens elkaar te gaan behandelen, ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kop thee of water met iets lekkers.

Lijkt jou het fijn om Reiki uit te wisselen met andere Reiki beoefenaars? Vul dan alvast onderstaand formulier in om op de hoogte te blijven van de volgende groep datums.  Hier vind je de agenda met de aankomende bijeenkomsten.

Leuk om elkaar weer te ontmoeten.

Liefs Hella 

 


Aanmelden mailinglijst voor Reiki bijeenkomst

Wil je op de hoogte blijven voor nieuwe datums van de reiki bijeenkomst dan even hier aanmelden. 
( Het aanmelden voor de reiki bijeenkomst gaat via de agenda)