Retreat Valkenswaard 19 t/m/ 21 Januari 2024

 

Wil jij het jaar goed inzetten en jezelf een heerlijk ontspannen weekend gunnen om mooie intenties te gaan zetten voor het nieuwe jaar?
Of ben jij eraan toe om even uit de dagelijkse sleur te stappen en weer even terug te komen bij jezelf? 

In zachtheid begeleid worden naar jouw innerlijke kracht, zelfliefde, het verkrijgen van inzichten en weer heerlijk opladen. 

Van 19 januari t/m 21 januari 2024 organiseer ik een weekend retreat op de prachtige locatie In de Sigarenfabriek te Valkenswaard. Samenkomen met gelijkgestemde vrouwen in een fijne bubbel.

Even aandacht voor jezelf!

Wat kun je verwachten?

* reiki - energiewerk
* soundhealing
* ademwerk
* mantra’s zingen
* ceremonie
* dans
* yin yoga gegeven door De Yoga Kamer
* vegetarisch eten
* geheel verzorgd
* 2 x overnachting op gedeelde kamer

De retreat is beschikbaar voor maximaal 7 vrouwen. 

Heb jij interesse om mijn retreat bij te wonen dan verneem ik dat graag. Stuur me gerust een privé bericht voor meer info.

Datum: 19 tm 21 jan 2024
Tijd: Vrijdag aanvang 15:00 uur - Zondag einde 15:30 uur. 
Waar : In de Sigarenfabriek te Valkenswaard

Investering in jezelf: € 522,-
Early Bird prijs t/m 19 december € 444,-

Wil je even terug naar de kern, helemaal een weekend tot rust en inzichten komen meld je dan bij mij. Informeer gerust naar het programma om te kijken of het bij je past. Ik heb er super veel zin in en hoop jou te mogen ontmoeten als het voor jou goed voelt.


Boek via je werkgever! 
Wist je dat veel werkgevers tegenwoordig graag willen bijdragen aan de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun werknemers? Informeer bij jouw werkgever naar eventuele mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten. Veel bedrijven hebben n.l. een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

 

Liefs Hella