Retreat Spanje vertrek 1 September


RETREAT "EVEN AANDACHT VOOR JEZELF" SPANJE

Ben jij eraan toe om weer even terug te komen bij jezelf? 
In zachtheid begeleid worden naar jouw innerlijke kracht, zelfliefde, het verkrijgen van inzichten en weer heerlijk opladen. 

Wil jij met een groepje gelijkgestemden vrouwen, die met dezelfde intentie aanwezig zijn, mee naar Spanje afreizen. 

Van 1 september t/m 6 september, 6 dagen. 

Tijdens dit retreat wordt de innerlijke mens verwend door Monique Jonkers van MOONS. 
Dit retreat is voor minimaal 6 tot maximaal 9 vrouwen die op zoek zijn naar healing, ontspanning en persoonlijke (spirituele) groei. 

 
We gaan naar Villa Veni Vidi Vici een prachtige villa met zwembad in Lliber Spanje.
De Villa ligt aan de rand van een natuurgebied op een perceel van 5800 m2 en beschikt over een eigen bos, geniet onder de bomen van de rust of laat je mee drijven met de flow in het  grote zout-water-zwembad.


Wat kun je verwachten:

Meditatie, Reiki, Massage, Soundhealing, Ademwerk, Kaartendek, Wandeling, Strand, Rust, Balans, Inzichten, Warmte en Gezelligheid. 


We starten iedere dag met een meditatie, daarna volgen we een programma met mooie workshops waaronder o.a. soundhealing, reikihealing en creatieve workshops.  Natuurlijk zijn er tussendoor ook rustmomenten, zodat je kunt genieten van de zon, de omgeving of lekker aan het zwembad kunt gaan liggen, tijd voor jezelf kunt nemen. Tevens zullen we ook een bezoek brengen aan het strand met eventuele shop mogelijkheden.


Even aandacht voor jezelf! Leuk als jij het waard vindt om mee te gaan!


Kamer indeling: 
Er zijn enkele mogelijkheden om een eigen kamer te boeken óf je boekt een gedeelde 2 persoons kamer, allen met 1 persoons bedden.


Prijzen:
Prijs eigen kamer eenpersoonsbed € 1450,-*
Prijs gedeelde kamer 2 personen, 2 eenpersoonsbedden € 1150,-*

* Dit is exclusief vliegticket.
Je doet een aanbetaling van € 350,- daarmee ligt je deelname vast! Na voldoende aanmeldingen, zodat het retreat doorgang vindt, gaat de vervolgbetaling in overleg met mij. Deze mag dan in één keer betaald worden of in termijnen. Bij te weinig aanmeldingen krijg je uiteraard de aanbetaling terug. 

** Vervoer naar het vliegveld is op eigen gelegenheid, in overleg zou je kunnen carpoolen met andere deelnemers. 
Je kunt een vlucht boeken bij Ryanair of Transavia naar Valencia of Alicante, graag even in overleg met mij, zodat de groep eventueel gezamenlijk kan reizen. Als je het prettig vindt kan ik je daarbij helpen. Transfer naar de accommodatie kan geregeld worden als men de zelfde vliegtijden heeft, dit geldt ook voor de terugreis. Maar mocht je andere vluchttijden hebben is de transfer voor eigen rekening. 

*** Verder zit alles in de prijs inbegrepen, behalve de kosten die je zelf maakt als we op een externe locatie zijn bijvoorbeeld op het vliegveld, strand en stadje. 

** Zelf regelen: Reisverzekering en annuleringsverzekering.

Voor aanvang reis is er een digitale en indien mogelijk een fysieke kennismaking met de deelnemers.
Spreekt mijn retreat je aan dan zie ik graag jouw aanmelding tegemoet! 

Liefs Hella


    Wil je meer info of heb je interesse in een volgend retreat laat dan je gegevens achter.