Soundhealing Special


 

 

De Soundhealing special is een super mooi cadeau om te delen met je geliefde of met iemand waar je een speciale band mee hebt. Een hele mooie manier om te ontspannen en samen te komen.

Ontmoet elkaar tijdens de Soundhealing in liefde en deel in liefde. We weten dat we van de liefde kunnen afdwalen. We doen het bijna allemaal. Onze trauma's en ego's scheiden ons vaak. Het moment van herinneren om terug te komen is waar de magie is ❤️⁣.
  

De soundhealing special is een vorm van mediteren maar dan met klanken en geluid, een zachte maar bijzondere ervaring voor lichaam en geest. Jullie luisteren naar de harmonieuze muziek, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere instrumenten. Deze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend.

Boek een soundhealing special, privé sessie voor 2 personen. De totale sessie duurt 120 minuten waarvan de soundjourney ± 75 minuten duurt. Tijdens deze soundhealing worden de klankschalen bij en op het lichaam geplaatst, werk ik met energie en pas ik reiki toe. Uit te breiden naar 4 personen. 


Kom (opnieuw) in contact met je gevoel, kom thuis bij jezelf of kom gewoon heerlijk samen ontspannen.
Jullie mogen je overgeven aan de natuurlijke stroom van jullie harten. Na de sessie gaan jullie met een blij gevuld hart en een opgeruimd hoofd, lichter en ontspannen naar huis.


Tevens is de sauna en eventuele lunch of iets lekkers bij te boeken, vraag gerust naar de mogelijkheden. 
Leuk als ik jullie mag ontmoeten. 


Lieve groet Hella